Ő volt David Bowie élete szerelme: a gyönyörű, 65 éves Iman szívszorítóan nyilatkozott elhunyt férjéről
David Bowie és Iman 26 évet töltöttek el együtt.

david-bowie-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Bowie 2016. január 10-én ment el örökre, 18 hónapig küzdött a rákkal, de sajnos nem tudta legyőzni a gyilkos kórt. A mai napig gyászolják rajongói és a családja is, özvegye, a 65 esztendős Iman rendszeresen megemlékezik róla a közösségi oldalán és az interjúiban is, legutóbb a Harper's Bazaar készített vele egy riportot, amelyben szívszorítóan nyilatkozott az elhunyt legendáról.

David Bowie és Iman szerelme

A zenész és az akkor már visszavonult szupermodell 1990-ben találkozott egymással egy vacsorapartin, a nő fodrásza mutatta be őket egymásnak. 2000-ben Bowie az első találkozásukról azt nyilatkozta a Hello magazinnak, hogy első látásra beleszeretett az egzotikus szépségbe.

- Nem tudtam aludni, annyira izgatott voltam az első randink miatt. Azt képzeltem, hogy ő lesz a feleségem, ezt már akkor eldöntöttem - nyilatkozta akkor a zenész.

1992-ben kötötték össze az életüket, egy közös gyermekük született: Alexandria, becenevén Lexi 2000 augusztusában látta meg a napvilágot. Eleinte sokan nem hittek a szerelmükben, de ők rácáfoltak a kétkedőkre, és 26 gyönyörű évet töltöttek el együtt.

- David tovább él a szívünkben, és mindennap gondolunk rá. Ő volt az én igaz szerelmem. A lányom egyszer megkérdezte, hogy valaha is újra házasodnék, de erre az volt a válaszom, hogy nem, soha - ezeket a szívszorító sorokat már Iman mondta a Harper's Bazaarnak, arról is mesélt, milyen volt Bowie feleségének lenni.

- Teljesen átlagos volt a házasságunk. Nagyon szórakoztató és meleg szívű úriember volt. Tudja, mindenki arról beszélt, hogy mennyire futurisztikus, de valójában nem volt az a magánéletben, imádta a háromrészes öltönyöket. Gyönyörű és átlagos életet éltünk együtt, amikor New Yorkban laktunk, együtt mentünk a lányunkért az iskolába, majd jó sokat sétáltunk. Bárcsak több ilyen szép évünk lett volna együtt - tette hozzá.

A 65 éves asszony elköltözött New Yorkból, és vidéken telepedett le. Mindennap túrázni megy a természetbe, megnyugtatja a gyönyörű hegyek látványa. Festeni kezdett, amihez a férje nagyon értett, és a lánya is tehetséges benne.

- Sosem festettem, úgyhogy elhatároztam, hogy változtatok ezen. Megtanultam, hogy nem kell rögtön jónak lenned abba, amibe belevágsz. Csak tűnj el a saját utadból, és vágj bele! Magányos vagyok néha, de hála istennek azon emberek közé tartozom, akik élvezik a saját társaságukat - mesélte.

Képes összeállításunkban megnézheted David Bowie gyönyörű özvegyét, Imant.

Ezt is szeretjük