David Beckham ezért nem érti, hogyan maradt együtt Victoriával: 27 éve alkotnak egy párt

David Beckham a Victoriával kötött házasságáról vallott.

David Beckham és Victoria Beckham házassága
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

David Beckham és Victoria Beckham már 27 éve kitartanak egymás mellett jóban és rosszban, számtalan akadály és hullámvölgy volt az életükben az elmúlt években, mégsem döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Az egykori focista is furcsállja ezt.

David Beckham és Victoria Beckham házassága

Beckham a SmartLess podcastnak adott interjút, melyből a Daily Mail szemlézett, a házasságukról is vallott. 1997 óta vannak együtt, idén nyáron pedig a házasságuk 25. évfordulóját ünnepelhetik. Az első találkozásukkor 21 és 22 évesek voltak, rá egy év múlva pedig már szülővé váltak, így viszonylag egész fiatalon óriási felelősség zúdult rájuk, nem mellesleg mindketten hírességnek számítottak. Victoriának ott volt a Spice Girls, Beckhamnek pedig a foci.

1998-ban jelentették be az eljegyzésüket.
1998-ban jelentették be az eljegyzésüket.
Fotó: John Giles - PA Images / Getty Images Hungary

Tavaly ősszel kijött a Netflixen a Beckham dokumentumsorozat, amely mindkettőjüket meghatotta, azonban el is gondolkodtatta a párost.

- Ez az egyik dolog, ami miatt mindketten elérzékenyülünk valószínűleg. Miután megnéztük a dokumentumfilmet a végéig, utána egymásra néztünk, és ezt mondtuk egymásnak: "nem tudom, hogyan vészeltük át az elmúlt 27 évet, de sikerült, és van egy csodálatos családunk, csodálatos üzletünk, és boldogok vagyunk" - fogalmazta.

Az egyik legnagyobb hullámvölgyet a madridi évek okozták, az pedig már csak hab volt a tortán, amikor Rebecca Loos 2004-ben azzal állt elő, hogy ő David Beckham szeretője. Beckham Madridban játszott, míg Victoria Angliában maradt a gyerekekkel, hiszen a fiúk oda jártak óvodába, de olykor azért meglátogatták a híres futballistát a spanyol fővárosban. Ennek ellenére a férfi gyakran egyedül érezte magát ott a családja nélkül.

Ez volt a legnehezebb időszak kettőnknek, mert úgy éreztük, hogy a világ ellenünk van. Az a helyzet, hogy egymás ellen voltunk, ha teljesen őszinte akarok lenni. Amíg nem jött szóba Madrid, úgy éreztük, hogy ketten vagyunk mindenki ellen, együtt voltunk, kapcsolódtunk, és ott voltunk egymásnak. De amikor Spanyolországban voltunk, nem igazán éreztük, hogy ott lennénk egymásnak. És ez szomorú. El sem tudom mondani, milyen nehéz volt, és milyen hatással volt rám - vallotta be Victoria a könnyeivel küzdve a dokumentumsorozat negyedik részében.

Ezek után isteni csoda, hogy együtt maradtak, sok házaspárnak beletörött volna ebbe a bicskája.

Beckham a friss interjújában elismerte, hogy számtalan kihívás elé néztek, de mindig ott voltak egymásnak a nehéz pillanatokban. Szerencsésnek érzi magát, hogy megismerte Victoriát, és nem bánta meg, hogy fiatalon lett apa, hiszen mindig is ez volt az álma. Elégedett azzal az élettel, amit felépítettek maguknak közös erővel.

Victoria és David Beckham cuki kislányából szép kamasz lett: a 12 éves Harper egyre csajosabb

Victoria és David Beckham lányáról friss képeket mutatunk.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük