Így néz ki David Beckham a szépészeti beavatkozása után - Döbbenetes a változás
Hajbeültetést végeztek a sztárnál, de nem sikerült túl jól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Beckham a 2000-es évek egyik legszexibb pasija volt. Posztere tinilányok millióinak falán függött, imádták az izmos testét és a tetoválásait. 43 évesen azonban már nem akkora szívtipró, amit az egója nem visel túl jól.

Így néz ki a szépészeti beavatkozása után

Nemrégiben lefotózták a színészt meglehetősen ritkuló hajjal, amit ezek szerint nehezen fogadott, hiszen rögtön utána időpontot foglalt hajbeültetésre. Ráadásul a fiatalosabb hatás érdekében még a haját is befestette, hogy optikailag dúsabbnak tűnjön a frizurája.

Az új külseje sokkolta a rajongókat, akik nem is bírták szó nélkül megállni a változást. "Atyaúristen, David! Ezt komolyan gondoltad? Úgy nézel ki, mintha kipróbáltad volt a kilencvenes évek teleshopjának elhíresült porát, amit minden kopasz pasin látni lehetett. Szörnyű, szörnyű, szörnyű", "Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy az előtte és az utána fotó bármelyikén David Beckham szerepel", "Miért nem tudta inkább levágni kopaszra? Ez borzalmas" - írják a csalódott követői.

Hogy miért nem szabadult meg inkább a hajától, az jó kérdés, hiszen korábban - 2012-ben - épp ő nyilatkozta ezt:

- Nem szégyen a hajbeültetés, bár ez nem olyan dolog, amit el tudnék képzelni, hogy valaha is megtenném. Szerintem, ha elkezdenék kopaszodni, letolnám az egészet kopaszra inkább - mondta akkor az egykori sztárfocista.

Ezt is szeretjük