Felakasztotta magát a fájdalmasan fiatal topmodell, Daul Kim
Daul Kim blogjában depresszióról és magányról írt, ezért már az elején sokan úgy gondolták, öngyilkos lett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2009. november 19-én párizsi otthonában holtan találták Daul Kim húszéves észak-koreai modellt. A francia rendőrség szerint a fiatal nő felakasztotta magát, holttestét barátja fedezte fel.


Az öngyilkosság tényét látszanak megerősíteni Kim utolsó blogbejegyzései. A modell október 30-án például azt írta, hogy őrülten depressziós és túlhajszolt, illetve, hogy minél többet ér el szakmájában, annál magányosabbnak érzi magát.

Mintha elbúcsúzott volna

Utolsó naplófeljegyzése pedig már-már félreérthetetlen, november 18-án ugyanis csak annyit írt: köszönj az örökkévalóságnak, majd belinkelte az I Go Deep című dalt a brit Jim Riverstől.

Észak-Koreában egyébként kiemelkedően magas az öngyilkosságok aránya.

Az elmúlt években több ismert személyiség önkezével vetett véget életének, például az egykori elnök, Roh Moo-hyun, aki korrupciós botrányba keveredett. Choi Jin-sil színész is hasonló módon hunyt el.

Sikeres volt a szakmájában

Daul Kim Szöulban és Szingapúrban nevelkedett.

Ázsiában modellkedett, mielőtt 2007-ben bemutatkozott a párizsi divathéten. Tragikusan rövid pályafutása során olyan világhírű márkáknak dolgozott, mint a Chanel, a Dries van Noten és a Maison Martin Margiela.

Az elmúlt években sikeresen szerepelt a New York-i, a milánói, a párizsi és a londoni divathéten.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Legutóbb pedig Szöulban lépett a kifutóra, adta hírül hazai ügynöksége, az Esteem, akik elmondása szerint Kim családja a gyászhír hallatán azonnal Franciaországba utazott.
Ezt is szeretjük