Brutálisan szétműtötték a korosodó Daryl Hannah arcát

Az egykori bombázóra rá sem lehet ismerni, mert a plasztikák miatt egy puffadt arcú vénasszony lett belőle.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Daryl Hannah legújabb fotója sokkolta a világot, az egykor gyönyörű színésznő ugyanis megdöbbentő átalakuláson esett át az elmúlt hónapokban.


Ha szemügyre vesszük a 48 éves amerikai színésznő iszonyatosan szétszabott arcát, egyértelműen látszik, hogy rajta is elhatalmasodott a plasztikafüggőség.

Megdöbbentő átalakulás

Hannah nem egy alkalommal feküdt kés alá az elmúlt hónapokban, a gátlástalan plasztikai sebészek pedig elképesztő pusztítást végeztek arcán.

A ráncfelvarrások és a botoxinjekciók teljesen elváltoztatták vonásait, arról nem is beszélve, hogy az orvosoknak még csak megfiatalítaniuk sem sikerült a sztárt.

Egykor igazi bombázó volt

Az egykori bombázóból szinte észrevétlenül lett egyik pillanatról a másikra egy sokkolóan csúf botoxbanya, átalakulása pedig megdöbbentette egész Hollywoodot.

Mostani képmását látva egyszerűen rá sem lehet ismerni arra a bájos színésznőre, aki elbűvölte a nézőket az 1982-es Szárnyas fejvadászban.

Hannah fénykora a nyolcvanas évekre esett, hiszen abban az évtizedben olyan sikeres filmekben hívta fel magára a figyelmet, mint a Csobbanás, a Tőzsdecápák vagy a Roxanne.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A kilencvenes években azonban már nem halmozták el igényes szerepekkel, az ezredforduló után pedig Quentin Tarantino támasztotta fel, aki a Kill Bill egyik hidegvérű bérgyilkosának szerepét osztotta rá.

Ezt is szeretjük