Fotókon Danny DeVito idősebbik lánya: Lucy színésznőként keresi a kenyerét

Danny DeVito nyomdokaiba lépett a lánya.

danny devito cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Danny DeVito és Rhea Perlman színésznő házasságából három gyermek született: Lucy 1983-ban, Grace 1985-ben és Jake 1987-ben látta meg a napvilágot.

Gyerekei közül ketten, idősebbik lánya és fia is a színészetet választották, míg Grace filmproducer lett.

Ő Danny DeVito legidősebb gyermeke

A sztár elsőszülöttje, Lucy DeVito 2005-ben kezdett színészkedni, A düh forradalma című filmben szerepelt legelőször. Édesapja oldalán többször láthatták őt a rajongók, ilyen volt a 2019-es Jumanji: a következő szint, de a Felhőtlen Philadelphia sorozat több részében is szerepelt.

danny devito lánya 1
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

A 38 éves színésznő 2017-ben az Entertainment Weeklynek nyílt meg arról, milyen volt két színész csemetéjeként felnőni.

- Mindent megtanítottak nekem a színészetről, ők az én guruim. Bármibe is vágtam a fejszém, mindenben segítettek engem. Leginkább abban tanítottak engem, hogyan lehetsz nyitott, szórakoztató, és kíváncsi a világra. Szerintem nélkülük biztosan nem olyan humorérzékkel rendelkeznék, amilyen most van nekem. Ők is bolondos emberek, úgyhogy vicces volt mellettük felnőni. A legfurább oldalamat mutatom meg rendszeresen, amikor játszom, és azt hiszem, erre ők bátorítottak engem - magyarázta akkor.

danny devito lánya 2
Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images Hungary

Szerinte nagy előny, hogy a szülei is a show-bizniszben dolgoznak, mert rengeteg tanácsot tud tőlük kérni. Elmondta, sok olyan színész barátja van, akiknek hozzá hasonlóan vannak nehezebb és könnyebb időszakaik a munka terén, ám azoknak az embereknek a szerettei, mivel nem jártasak a színészetben, így el sem tudják képzelni, mik is a szakma árnyoldalai és nehézségei.

Így hasonlít Angelina Jolie-ra legkisebb lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy hasonlít Angelina Jolie-ra legkisebb lánya, Vivienne.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük