Fotó! Túl sokat mutatott magából Dannii Minogue
A legújabban tévésztárként tevékenykedő díva kissé talán túlságosan is rövid sortot húzott magára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahhoz kétség sem fér, a britek tehetségkutató műsora, az X-Factor rendkívüli népszerűségnek örvend, hiszen már az augusztus 22-én az ITV-n induló hatodik évad előválogatói folynak.

Ennyire nem kellene merésznek lennie

Persze az igazsághoz tartozik, hogy nem csak a versenyzők tartják lázban a nézőket, hanem a zsűritagok is, közülük is különösen a két popcsillag, Cheryl Cole és Danii Minogue, pontosabban látványos rivalizálásuk.

Ki lesz a nyerő?

A Girls Aloud 26 éves énekesnője és Kylie Minogue 37 éves húgocskája ugyanis igyekszik minden lehetséges módon magára irányítani a figyelmet, ezért állandóan mellbedobással próbálják egymást felülmúlni.

Nemegyszer olyan mélyen dekoltált ruhában jelentek meg az élő adás felvételén, hogy az izgatott sztárjelöltek szeme is oda-odatévedt a kukucskáló mellekre, és alig voltak képesek az előadásukra koncentrálni.

Pedig a bejutás hatalmas publicitással jár, nem beszélve az egymillió font, azaz mintegy 311 millió forint értékű lemezszerződésről.

Meddig mennek még el?

Hogy a popzenei és tévés múlttal rendelkező Minogue miért ment bele a versengésbe, ki tudja, talán női önérzete nem bírta elviselni a csinos vetélytársat.

Mindenesetre a többnyire jó ízlésről tanúbizonyságot tevő ausztrál díva legutóbbi ruhaválasztása nem a legjobban sikerült, hiába akart szexis kolléganőjénél is szexisebb lenni.

Az aprócska sort ugyanis, bármennyire is irigylésre méltó alakkal rendelkezik a szépség, többet mutatott testéből az ildomosnál.

Így aztán az elkészült fotókon világosan látható, bizony őt sem kerüli el a narancsbőr. És ezen még az általa oly kedvelt botox sem segít.

Ezt is szeretjük