Megcsalta 16 évvel fiatalabb párja a színésznőt! Azonnal vége lett a kapcsolatnak
Danniella Westbrook a nyilvánosság előtt esett a férfinak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Csaló szemétláda" - ezzel kezdte Twitter-üzeneteit Danniella Westbrook, aki jóval fiatalabb párját illette a nem éppen hízelgő jelzővel.

Az EastEnders sztárja azután dobta ki 16 évvel fiatalabb barátját, Tom Richardsot, miután a fiú Twitter-fiókjában és a telefonjában félreérthetetlen üzeneteket talált.

Csak a pénze kellett?

A 41 éves színésznő megvádolta a férfit, hogy csak a pénze és a hírneve kellett neki, Richards az ő hátán akart ismertté válni. Westbrook és a 25 éves férfi a színésznő 2014-es válása után kezdett el randizgatni, akkor 12 év után vált el Kevin Jenkins üzletembertől.

Az EastEnders az egyik legnépszerűbb sorozat a BBC-n, a magyar nézők is igen kedvelik, a BBC Entertainment csatorna sugározza minden hétfőn.

Képei alapján sokan idősebbnek gondolják a színésznőt, ennek saját bevallása szerint az az oka, hogy súlyos drogfüggő volt. 14 évesen egy szórakozóhelyen próbálta ki először, akkor még "csak" partidrogot, majd egyre mélyebbre süllyedt. Amikor bekerült a sorozatba, az ismertség és a pénz tovább rontott ezen, naponta már 400 fontot költött kokainra. Még akkor is minden nap drogozott, amikor első gyermekével volt várandós.

Többször volt elvonón, de úgy tűnik, egyik sem volt túl sikeres, a színésznőnek ugyanis most is be kellett vonulnia egy intézetbe. Mint mondta, fontosnak tartja, hogy felhívja a fiatalok figyelmét, az életük bármikor egy pillanat alatt megváltozhat és hogy bárki akarja is őket megkínálni droggal, inkább mondjanak nemet.

Ezt is szeretjük