Sokkoló fotók! Véresre verték Danielle Lloydot
Kórházba kellett vinni
A csinos hírességet egy éjszakai bárban támadták meg, ahol ismerőseivel és barátjával szórakozott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Macskajaj és ólmos fáradtság – legtöbbször ezek a jelei annak, ha valaki nagyokat bulizva tölti az éjszakát.

Danielle Lloyd számára azonban sokkal súlyosabb és véresebb következményekkel járt a legutóbbi hétfői kiruccanás.

Veszélyes híresnek lenni

A 2006-os Nagy-Britannia szépe és egykori Big Brother lakó bizony alaposan megjárta, amikor – vesztére - úgy döntött, a londoni Crystal klubban fog kirúgni a hámból.

Meg is érkezett, annak rendje és módja szerint barátjával, Jamie O’Hara focistával, majd a helyszínen még csatlakozott hozzájuk néhány ismerősük.

A hátára esett

Ám a jelek szerint nem mindenki tetszését nyerte el, hogy a 25 éves celeblány éppen a Crystalba tette be a lábát.

Így aztán, valószínűleg ahogy nőtt a jelenlévők alkoholszintje, úgy vetett egyre nagyobb habot a düh a fejekben, legalábbis bizonyos hölgyekében.

Akik aztán egy óvatlan pillanatban felkapták Lloyd kisasszonyt, és egy jól irányzott lendülettel rádobták egy asztalra, a whiskys poharak közé.

Szóvivője szerint a hölgyemény komoly hátsérüléseket szenvedett, amit össze kellett varrni, a lába pedig még súlyosabb állapotban volt. A kihívott mentő végül a kórházba szállította a véres sebekkel tarkított Lloydot, akit még aznap meg is műtöttek. Végül ma, azaz kedden távozhatott az intézményből.

A rendőrség két nőt vett őrizetbe súlyos testi sértés vádjával, előreláthatóan júliusban tárgyalják majd az ügyet, addig előzetesben lesznek.

Ezt is szeretjük