Botrányos! Daniel Radcliffe megmutatta szerszámát
A fiatal színész egy bevállalós szerepben anyaszült meztelenül szerepel a színpadon!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizonyos sztárok könnyen beleragadhatnak egy-egy tipikus szerepkörbe, amiből aztán sosem vagy csak éveken át tartó kemény küzdelem árán tudnak kitörni.


Daniel Radcliffe pontosan ezért döntött úgy, hogy Harry Potter megformálásán túl a színpadon, egy igazán drámai szerepben is kipróbálja magát.

Radcliffe ráadásul nem akármilyen darabot választott, hogy szakítson kisfiús varázsló-imidzsével. Peter Schaffer 1973-as Equus című drámája ugyanis egy igazán bonyolult irodalmi alkotás, amely főszerepét eljátszani valóban embert próbáló feladat.

Többé már nem titok Radcliffe férfiassága

A történet egy furcsa fiúról szól, aki egyik éjszaka brutálisan megvakít hat lovat. A színdarab ennek a rémisztő bűncselekménynek a hátterét, eredetét és okait járja körül, elsősorban a fiú és pszichiátere között lévő kapcsolatra összpontosítva.

A darab azonban más szempontból is merész: a csúcsjelenetben ugyanis a főszereplő anyaszült meztelenül lép a színpadra! Radcliffe tehát igazán bátor volt, amikor bevállalta ezt a szerepet, a meztelenségtől azonban egy pillanatra sem rettent meg!

Először tavaly Angliában játszották az Equust a West End és Gielgud nevezetű színházakban, ám csak most, egy évvel később, az amerikai Broadway előadásáról szivárogtak ki azok a pikáns, mobiltelefonnal készített fotók, melyeken Radcliffe végre teljesen pucéran látható!

Lehullt tehát a lepel a 19 éves sztár férfiasságáról, amit a hölgyrajongók biztosan kíváncsian vesznek majd szemügyre. A cenzúrázatlan képek ide kattintva tekinthetők meg.A színdarabból 1977-ben egy merész filmfeldolgozás is készült Sidney Lumet rendezésében, melyben a fiút Peter Firth, orvosát pedig Richard Burton játszotta el.
Ezt is szeretjük