Carrie Fisher exvőlegénye először szólalt meg a tragédia óta - Így búcsúzott a színésznőtől
Nyílt levélben vallott Dan Aykroyd.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevesen tudják, hogy Carrie Fisher és a Szellemirtók sztárja, Dan Aykroyd valaha nemcsak egy párt alkottak, de még el is jegyezték egymást. A színész először szólalt meg volt kedvese halála óta: nyílt levélben fejezte ki fájdalmát.

- Carrie és én a Saturday Night Live-ban ismerkedtünk meg. Egy közös jelenetet forgattunk, és azonnal egymásba szerettünk. Hamar el is jegyeztük egymást: én egy zafírgyűrűt vettem neki, ő pedig egy olajfestményt adott nekem egy kék ruhában táncoló majomról. Imádtam azt a képet, akkor vettem csak le, amikor már a frászt hozta a gyerekeimre. Nagyon szerettem őt, csodálatos nő volt, őszinte, vicces, zseniális. Végül azért szakítottunk, mert beleszeretett Paul Simonba, akihez végül hozzá is ment. Remélem, a gyűrűmet megtartotta, szeretném azt hinni, hogy ennyi év után is gondolt rám néha - olvasható az Empire magazinban.

Elfeledett sztárpárok, akik a forgatáson szerettek egymásba

Nézd meg azokat az ismert színészeket, akik esetében már talán el is felejtettük, hogy összejöttek egy forgatáson, és összeházasodtak, hiszen már nincsenek együtt!

Ezt is szeretjük