Melanie Griffith lányának ruháját felkapta a szél: többet mutatott a kelleténél Dakota Johnson

Dakota Johnson ruháját a vörös szőnyegen kapta fel a szél.

Dakota Johnson ruháját felkapta a szél
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Dakota Johnson a New York-i Tribeca Filmfesztivál vörös szőnyegén került kellemetlen helyzetbe egy pillanatra a szeles időjárásnak köszönhetően.

Dakota Johnson ruháját felkapta a szél

A filmes rendezvényen hétfő este mutatták be a Daddio című filmdrámát, melynek Melanie Griffith és Don Johnson lánya a főszereplője. A 34 éves színésznő ennek alkalmából egy dögös, átlátszó ruhát viselt.

GettyImages-2157012502
Fotó: Rob Kim / Getty Images Hungary

Mielőtt Johnson bevonult volna új filmje vetítésére, autogramokat osztogatott a vörös szőnyeg mellett felgyülekezett rajongóinak. Ekkor történt meg a baj.

A hátulról felsliccelt kreációt felkapta a szél, így a fenekéből picivel több látszódott ki a kelleténél. Szerencséje volt, mert akár ennél is több kilátszódhatott volna. A Daily Mail Marilyn Monroe esetéhez hasonlította, a színésznő szoknyáját a Hétévi vágyakozás című filmben libbentette fel a metró szellőzőrácsán kiáramló levegő.

Az Armageddon fekete hajú szépsége volt: a 46 éves Liv Tyler háromgyermekes, boldog édesanya

Liv Tyler még mindig, négy gyermek után is dögös és gyönyörű.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük