Bátran dobta le ruháit a 19 éves Daisy Lowe
Fiatalkora ellenére Daisy Lowe már az egyik legfelkapottabb modell a szakmában, akivel a legnagyobb világmárkák dolgoznak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Daisy Lowe nem várt valami sokat a pucérkodással, hiszen még be sem töltötte 20. életévét, de máris anyaszült meztelenül pózolt a Paradis Magazinban. A művész igényű fekete-fehér fényképeken pedig elképesztően szexisen néz ki a fiatal sztár, akinek nevét ezek után tutira sok pasi jegyzi majd meg.


A jelek szerint nem igazán szégyenlős a fiatal modell, aki testének szinte összes intim báját felfedte a fotózás során.

Megcsodálhatjuk többek között formás melleit és csupasz popsiját, mert nemcsak melltartójától, de bugyijától is megszabadult a magazin kedvéért.

Sokáig nem is tudta, ki az igazi apja

Daisy annak a Pearl Lowe-nak a lánya, aki énekes-dalszerzői karrierjét a divattervezés miatt adta fel, édesapja pedig a Bush együttes frontembere, Gavin Rossdale.

A család történetéhez azonban hozzátartozik, hogy 2004-ig Daisy Lowe abban a hitben élt, hogy apja Bronner Handwerger, aki anyja exférje volt, ám az apasági teszt végül bebizonyította, hogy valójában Rossdale Lowe vérszerinti apja.

A szexi szépség 2 éves korában kezdett modellkedni, 14 éves korára pedig már számos fotózáson volt túl. Egy évvel később egy tehetségkutató is felfigyelt rá, így kötött szerződést a Select Modellügynökséggel.

Meglepően fiatal kora ellenére már számos magazinban pózolt és a legnagyobb cégeket képviselte a kifutókon, nem véletlenül jósolnak neki sokan ígéretes karriert. Magánéletével kapcsolatban előszeretettel titkolózik, de azt azért nem tudta titokban tartani, hogy rövid ideig a híres DJ-vel, Mark Ronsonnal járt.

Ezt is szeretjük