Daisy Lowe csúnya pattanásait a vastag smink sem takarja
Daisy Lowe, Gavin Rossdale húszéves leánya egy partin tökéletes formáját akarta nyújtani, ám nem sikerült neki.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Még egy, a reflektorfényt kedvelő sztár életében is akadnak olyan napok, amikor legszívesebben elbújna a kíváncsi tekintetek elől. Persze pech, ha éppen a pokolba kívánt napon kell valakinek a tökéletes formáját hoznia.

Így történt ez a fiatal modell, Daisy Lowe esetében is. A húszéves sztárt - aki egyébként Gwen Stefani férjének, Gavin Rossdale-nek a leánykája - a gyönyörű kristályokat gyártó Swarovski cég hívta meg. Legújabb kollekciójuk, a Crystallized tervezése ugyanis részben a sztárcsemete közreműködésével valósult meg.

Még alig nőtt ki a tinikorból

Egyszóval élete nagy napja érkezett el, amikor végre bemutathatta a csinos karkötőket, ám - talán éppen az izgatottság hatására - elég csúnya pattanások jelentek meg az arcán. És bizony a vörös göböket hiába próbálta eltakarni alapozóval, valamint egy vastag sállal, egy óvatlan pillanatban lecsúszott a tiritarka ruhadarab a pofijáról.

Mindenesetre lényegesen jobb hangulatba került, amikor a fotósok már csak tisztes távolságból kattintgatták masinájukat. Sőt, Lowe kisasszonynak rövid időn belül sikerült a karkötőkre - és végeérhetetlen lábaira - irányítania a figyelmet gyulladt arca helyett.

Egy új karrier kezdete

- Igyekeztem összedolgozni a feketét és a fehéret, a Napot és a Holdat szimbolizáló kristályokat egy többsoros láncra. Azt szerettem volna, ha valamiképpen a Föld a különféle bolygók jelenednek meg - büszkélkedett alkotásával.

Az 1989-es Daisy Lowe már egészen kiskorától modellkedett a kifutón, és olyan magazinokban szerepelt, mint a Vogue, a Tatler, az Elle vagy a GQ.

De a tervezés is a vérében van: édesanyja ugyanis Pearl Lowe egykori énekes-dalszövegíró, aki egy ideje a Peacock divatáruházlánc dizájnere.
Ezt is szeretjük