62 évesen áll újra oltár elé A simlis és a szende szőke színésznője
Cybill Shepherd színésznőt két válás után, 62 évesen jegyezte el szerb származású kedvese.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Cybill Shepherd színésznő, aki A simlis és a szende című sorozatban játszotta a folyton Bruce Willisszel évődő szőke szépséget, a napokban bejelentette, hogy 62 évesen újra oltár elé áll.

Első férjével, az autókereskedő David Forddal.
Második férjével, Bruce Oppenheimmel.
Leendő férjével, Andrei Nikolajeviccsel

A már kétszer is elvált sztár kezét ezúttal ékszerészből lett pszichológus barátja, a szerb Andrei Nikolajevic kérte meg.

Sorozatsztár

Az amerikai színésznő, aki énekesi karrierrel és modellkedéssel is próbálkozott már, legelső filmszerepével, Az utolsó mozielőadással azonnal egy Golden Globe-díj jelölést kapott.

Ezt követően kisebb-nagyobb filmekben tűnt fel, valójában azonban sorozatsztárként vált híressé. 1985-ben kezdték el forgatni A simlis és a szende című szériát, amelyben Bruce Willis partnereként kapott szerepet. A sorozat nemcsak kasszasiker lett, de Emmy- és Golden Globe-díjjal is jutalmazták érte a színésznőt.

Közel tíz évvel ezután egy saját nevével fémjelzett vígjátéksorozatban, a Cybillben tűnt fel, amellyel hasonló sikereket ért el, mint A simlis és a szendével.

Újra menyasszony lesz

A szexi színésznő, aki fiatalkorában a hírek szerint még Elvis Presley-vel is randizott, már kétszer volt férjnél. Első férjétől, az autókereskedő David Fordtól egy kislánya, a másodiktól, a gyógymasszőr Bruce Oppenheimtől pedig két ikergyermeke született.

A színésznő, bár már jó ideje együtt van jelenlegi kedvesével, két válást követően már nem számított rá, hogy újra megkérik a kezét, ujján azonban néhány hete egy gyönyörű gyémántgyűrű csillog.

- A lánykérés nagyon romantikus volt, New Yorkban került rá sor, és Andrei valóban féltérdre ereszkedett. Soha nem gondoltam volna, hogy újra férjhez megyek - mesélte elragadtatva a színésznő.

Ezt is szeretjük