Mindenáron gyereket akar Penélope Cruz
Penelope Cruz hisz abban, hogy tökéletes mamája lesz gyermekeinek. Most már csak Javier Bardemet kéne rávennie a gyerekcsinálásra!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Volver sztárja mostanság a Nem vénnek való vidékben nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott Javier Bardem oldalán mutatkozik. A két sztár tavaly kezdett el randizni, bár egyikőjük sem gondolt még a családalapításra, legalábbis eddig.

 Legutóbbi interjújában ugyanis Penelope elmondta: mindenképpen gyereket szeretne, egyrészt Bardemtől, másrészt pedig örökbe is akar fogadni néhány árvát.

- Most még nem aktuális a gyerekkérdés, de szeretném, ha hamarosan az lenne. Több babát is szeretnék, és azt hiszem, tökéletes anya lennék. Imádom a gyerekeket. Egy kisbaba kiteljesítené az életemet – mondta.

A 33 éves színésznő a spanyol színésszel a tavalyi év végén jött össze, amikor Woody Allennel a Vicky Christina Barcelona című filmet forgatták, és azóta is együtt vannak.

A házasságban nem hisz

Úgy tűnik, hogy kapcsolatuk tartósnak bizonyul, de egyikük sem akar még túl messzemenő terveket szőni, ezért mindketten óvatosan nyilatkoznak a közös jövőt illetően. A filmben a Cruz férjét alakító, sármos Bardemnek nem kell félnie, hogy a színésznő mindenáron az oltár elé akarná lökdösni: Penelope ugyanis nem hisz a házasságban.

- Hiszek a családban, a szerelemben, a gyerekekben. De magam se tudom, hogy hiszek-e a házasságban, mint intézményben. Nem igazán látom értelmét, azt kell mondjam.

A tavalyi év folyamán azt is megemlítette a szépséges sztár, hogy szívesen állna be az adoptáló sztárok sorába, de ugyanakkor soha nem mondana le arról, hogy saját gyermeke is szülessen.

Igazából eddig csak a sorrendet nem tudta eldönteni: a saját baba jöjjön-e először, vagy az adoptált. Mindenesetre Javiernek ideje felkészülni arra, hogy kedvesének igazán konkrét elképzelései vannak a családtervezésről!

Ezt is szeretjük