Cristiano Ronaldo éhezett gyerekként - Keresi a nőket, akik ételt adtak neki
Cristiano Ronaldo szeretné vacsorára hívni azokat a gyorséttermi dolgozókat, akik enni adtak neki éhező gyerekként.

cristiano-ronaldo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cristiano Ronaldoról köztudott, hogy aranyból van a szíve, rengeteget adakozik, és segít a szegényebb sorsú embereken. Talán azért is ennyire nagylelkű ember, mert ő maga is szegénységben nőtt fel, így pontosan tudja, milyen érzés nélkülözni. Piers Morgannek adott interjújában is szóba került ez a téma, a sztárfocista még egy megható történetet is megosztott a Good Morning Britain nézőivel.

Cristiano Ronaldo szeretné megtalálni a nőket, akik enni adtak neki

Portugália büszkesége nagyon szegény családból jött, Madeira szigetén, egy kicsi lakásban éltek. Amikor hároméves korában megkapta élete legelső focilabdáját, megpecsételődött a sorsa. Nagyon ügyesen bánt a labdával, 1994-ben, kilencévesen az Andorinha csapatának játékosa lett. Egyre ügyesebb volt, végül pedig kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot a Sportingtól, viszont el kellett hagynia emiatt a családját, hogy a lisszaboni akadémián képezze magát profi futballistává. Csak háromhavonta járt vissza Madeirára. Nehéz volt nagyon a gyerekkora, hiszen amellett, hogy csúfolták akkoriban az akcentusa miatt a csapattársai, folyamatosan korgó gyomorral rótta az utcákat.

- Késő este, olyan fél 11-11 óra tájékában nagyon megéheztünk. Viszont a stadionnál, ami mellett éltünk, volt egy McDonald's. Mindig a hátsó ajtaján kopogtunk, és megkérdeztük, nem maradt-e valami hamburgerük - emlékezett vissza.

Cristiano Ronaldo meghatódva mesélte el, mennyire szeretné meghálálni azoknak a nőknek a segítségét, akik anno enni adtak neki.
Cristiano Ronaldo meghatódva mesélte el, mennyire szeretné meghálálni azoknak a nőknek a segítségét, akik anno enni adtak neki.
Fotó: ITV/Good Morning Britain

Egy hölgy, Edna és még két másik lány természetesen rendszeresen adott az éhező Ronaldónak és a többi éhes gyermeknek hamburgert. Ronaldo azért mesélte el ezt a történetet Piers Morgannek, mert szeretné megtalálni azokat a hölgyeket, akik anno gyerekként segítettek neki. Szeretné mindnyájukat az otthonába egy vacsorára meghívni.

- Sajnos sosem sikerült őket megtalálnom. Beszéltem pár emberrel Portugáliában, hogy felkutassam őket, de ez nem sikerült - mesélte a sztár.

Az interjú híre hamar elterjedt az interneten, az ESPN FC hivatalos Twitter-oldalán rendszeresen posztol az üggyel kapcsolatban, legújabb információjuk szerint az egyik nőt sikerült megtalálni, aki szívesen elfogadja Ronaldo ajánlatát.

Paula Leca a Renascenca rádióadónak adott interjút, amelyben elmesélte, hogy a menedzserük beleegyezésével mindig adtak Ronaldóéknak hamburgert, ha még maradt.

- Emlékszem, hogy a fiúk közül talán Cristiano volt a legfélénkebb. Egyébként rendszeresen jöttek hozzánk, szinte minden este. A fiamnak már elmeséltem ezt a történetet, de ő azt hitte, csak füllentek, hiszen el sem tudja képzelni, hogy pont az ő anyukája adott hamburgert Cristiano Ronaldónak - mesélte.

Az asszony szerint a sportoló nagyon emberséges, hogy egy vacsorával szeretné meghálálni a segítségét.

Szép családja van a sztárfocistának

Képes összeállításunkban megnézheted Cristiano Ronaldo cuki gyerekeit.

Ezt is szeretjük