Rémisztő csontvázzá fogyott Courtney Love
Megdöbbentő fotók
A drogos múltját sem tagadó énekesnőn egyre jobban meglátszanak a züllés nyomai.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utóbbi három évben szinte a világ szeme láttára fogyott el Courtney Love: korábban buja idomai helyén mára már csak a löttyedt bőr és a zörgő csontok maradtak.


Elég a 44 éves sztárról a héten New Yorkban készült fotókat végignézni, hogy megállapíthassuk: az énekesnő bizony túl messzire ment a fogyókúrázásban.

Nem lenne csoda, ha kóros soványsága már az egészségét is veszélyeztetné.

Alig lehet ráismerni

Ha összehasonlítjuk a több évvel ezelőtti képeket a mostaniakkal, szembeötlő a különbség. A sztár dús keble szinte teljesen eltűnt, karja és lába leginkább piszkafára emlékeztet.

Beesett arca sem arra enged következtetni, minden rendben lenne Kurt Cobain özvegye körül.

Love 2006-ban kezdett el fogyókúrázni, miután sikeresen leszokott a drogokról, majd hirtelen meghízott. Bár egyáltalán nem volt kövér, inkább csak teltkarcsú, nem volt elégedett a súlyával. Ezért minden lehetséges módszert bevetett annak érdekében, hogy vékonyabb legyen.

Még gyomorgyűrűt helyeztetett volna magába, de az orvosok elutasították, mondván, hogy nem elég túlsúlyos. Végül 23 kilótól sikerült megszabadulnia, amit állítása szerint annak köszönhet, hogy fehérjekoktélokon, halon és zöldségen élt. Ám a rossznyelvek szerint zsírleszíváson is részt vett.

A zaklatott múltú sztár egyébként Los Angelesben él 16 éves lányával, Frances Beannel. Bár 2003-ban elvették tőle a gyermekét, mivel a tini orra előtt adagolta túl magát fájdalomcsillapítókkal, 2005-ben újra közel kerültek egymáshoz.

New York-i útjának az volt a célja, hogy megegyezésre jusson az American Expresszel. A bank ugyanis beperelte a sztárt, mert az nem tett eleget fizetési kötelezettségének.

Ezt is szeretjük