A tetovált virágoktól sem lett szebb a pucér Courtney Love
Courtney Love egykor dögös nő volt, az önpusztító életmód azonban mostanra teljesen tönkretette.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Courtney Love alaposan padlót foghatott az újévet követően, legutóbbi internetes akciója ugyanis egyenesen félelmetes. A 45 éves amerikai énekesnő úgy döntött, hogy teletetováltatja a testét apró virágokkal, a folyamatról és a végeredményről készített fényképeket pedig azon nyomban fel is töltötte a Twitterre, hogy rajongói is megcsodálhassák.

A képeken azonban Kurt Cobain özvegye borzalmasan néz ki, ami nem csak annak tudható be, hogy nem sok időt fordított arra, hogy kisminkelje magát, mielőtt előkapta volna a fényképezőgépét.

Nem volt szívbajos

Hiszen az évek óta tartó züllött életmódnak köszönhetően a rocksztár látványosan leépült, ebből adódóan hiába mutogatta meztelen testét, vonzónak bizony már nem igazán nevezhető.

Pedig a botrányos sztármami nem volt szívbajos, már ami a magamutogatást illeti, szemrebbenés nélkül pózolt ugyanis félmeztelenül, közszemlére téve melleit - igaz, a kezével azért némiképp eltakarta őket.

Persze nincs mit is csodálkozni azon, hogy Love – akit a Rolling Stone magazin a rock történetének legellentmondásosabb nőjének kiáltott ki – maga alatt van.

Megint elveszítette lányát

2009 decemberében ugyanis arról érkeztek hírek, hogy a roncs sztármami elveszítette 17 éves lányának, Frances Beannek a felügyeleti jogát.

Az AFP értesülései szerint a Los Angeles-i bíróság azt a határozatot hozta, hogy a kamaszlányt ideiglenesen nagymamája, Wendy O’Connor és nénikéje, Kimberly Dawn Cobain felügyelete alá kell helyezni.

A hivatalos okiratokból azonban arra nem derült fény, hogy pontosan miért is döntött így a bíróság, de nem ez az első eset, hogy a Hole együttes énekesnője elveszítette lányát. 2003-ban ugyanis egy túladagolást követően vették el tőle a felügyeleti jogot, amit csak két évvel később kapott vissza.
Ezt is szeretjük