Könnyek között eltemették a fiatalon elhunyt Corey Haimot
Corey Haimtól Torontóban vettek végső búcsút szűk családi körben, még Corey Feldman sem volt jelen.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, hogy 2010. március 10-én, 38 éves korában túladagolásban elhunyt a nyolcvanas évek népszerű gyereksztárja, Corey Haim. Az amerikai színész mellrákkal küzdő édesanyja burbanki otthonában lett rosszul, aki, miután rátalált nem lélegző fiára, azonnal hívta a mentőket.

Ám az orvosok sem tudták megmenteni az életét, és nem sokkal a kórházba szállítást követően hivatalosan is megállapították a halál beálltát. Habár a toxikológiai vizsgálat eredményére még várni kell, a TMZ értesülései szerint Corey Haim halálának helyszínén az alábbi nyugtatókat és izomlazítót találták: Valium, Vicodin, Haloperidol és Soma.

Végső búcsút vettek tőle

A tragikusan fiatalon elhunyt színész temetésére március 16-án, kedden került sor Torontóban, minek során szűk családi körben, könnyek között helyezték örök nyugalomra a sztárt. A gyászszertartást a Steeles Memorial Chapelben tartották, majd a koporsót a Pardes Shalom temetőbe vitték.

Sokakat megdöbbentett, hogy Haim egyik legjobb barátja és kollégája, Corey Feldman nem tette tiszteletét az eseményen, ám Feldman egy nyílt levélben arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy pusztán Haim édesanyja miatt nem jelent meg a temetésen, aki szerette volna kizárni a médiát.

Elárverezik tárgyait

A szertartás költségeit a TMZ szerint egy Startifacts nevű cég finanszírozta, akik Haim hagyatékának egyes darabjait árverezték el. A jelenleg is folyamatban lévő aukció révén egy 20 ezer dolláros csekkel járultak hozzá a különféle kiadásokhoz, legyen szó a holttest szállításáról vagy éppen a sírkőről.

Corey Haim a nyolcvanas években robbant be a köztudatba a Stephen King művéből forgatott Ezüst pisztolygolyók főszerepével, majd olyan sikerfilmekben öregbítette hírnevét, mint Az elveszett fiúk, A Mazsola vagy A dupla nullás kölyök.

Hosszú éveken keresztül küzdött drog- és gyógyszerfüggőséggel, halála előtt pedig éppen elvonón vett részt.

Ezt is szeretjük