Friss! 7 év után mégiscsak elválik Corey Feldman
Corey Feldman és felesége, Susie Feldman a napokban adták be a váláshoz szükséges papírokat a bíróságra.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy látszik, a hetedik év átka még a sztároknál is hat: a legfrissebb hírek szerint ugyanis hét év házasság után válik feleségétől Corey Feldman.

Az egykori gyereksztár, aki rövid ideig Drew Barrymore-ral is járt a nyolcvanas évek végén, 2002-ben vette el Susie Sprague-t, akivel kilenc hónappal korábban egy éjszakai klubban ismerkedett meg, a The Surreal Life című valóságshow utolsó epizódjában.

Nem is számított rá

Kapcsolatukból 2004-ben egy fiúcska született, akinek gyámságáért most a bíróság előtt küzdenek majd szülei.

Egyébként úgy tudni, Feldman neje váratlanul nyújtotta be a válókeresetet október 22-én, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, és azt szeretné elérni, hogy Zen Scott nála maradhasson.

A 38 éves színész mindenesetre abban reménykedik, nem kell sárdobálásba belemennie a válás kapcsán, és intelligens emberek módjára képesek lesznek a legnagyobb békében elintézni az ügyet, ha már egyszer így alakult. Neki, hangsúlyozta, fia jóléte a legfontosabb.

Ami a fiának jó, neki is jó

- Corey-t nagyon bántja házassága ez irányú változása, mert úgy véli, nem tett semmi olyat, ami a kapcsolat megromlását idézte volna elő - állt szóvivője szerdai közleményében.

Corey Feldman a nyolcvanas évek közepén kezdett el forgatni, és olyan sikeres mozikban szerepelt, mint a Péntek 13, a Szörnyecskék, az Állj mellém! vagy az Elveszett fiúk. A kilencvenes évektől leginkább B-kategóriás filmekben tűnt fel, az ezredforduló után pedig valóságshow-kban igyekezett visszahozni valamit erősen megkopott sztárságából.

Susie Sprague-gel kötött házassága egyébként már a második volt, előzőleg Vanessa Marcil mellett kötelezte el magát, kapcsolatuk 1989-től 1993-ig tartott.

Ezt is szeretjük