Nicole Kidman nem vehet részt a fia esküvőjén - Tom Cruise megtiltotta neki
Connor Cruise és menyasszonya is nagy szcientológusok, így a kitagadott édesanyjának nincs helye a lagzin.

connor-cruise-eskuvo-nicole-kidman-tom-cruise-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman és Tom Cruise a házasságuk alatt két gyermeket adoptáltak, a ma 26 éves Isabellát és a 24 éves Connort. Sajnos mindkettejüknek megromlott a kapcsolata a szüleikkel, így jó darabig nem álltak szóba egymással - Isabella meg sem hívta egyiküket sem az esküvőjére.

Nicole Kidman fia esküvőjére sem mehet el

Most Connoron a sor, hogy oltár elé álljon a szerelmével, Silviával, azonban, ahogy a vallás annak idején beleszólt szülei kapcsolatába, most is akadályokat épít az esküvővel kapcsolatban. A válás után ugyanis Nicole Kidmant nemkívánatos személynek bélyegezte meg a szcientológiai egyház, Connorból pedig az elmúlt években az apjához hasonlóan komoly hívő lett - beleértve az olasz menyasszonyát is, akit egyenesen a szcientológia hercegnőjének becéznek.

Így Nicole Kidman nemhogy meghívást nem kapott a menyegzőre, de Tom Cruise egyenesen megtiltotta neki, hogy részt vegyen az eseményen - állítja a US magazin egyik forrása.

- Tom hallani sem akart arról, hogy az antiszcientológus exfelesége részt vegyen az esküvőn, annak ellenére, hogy ő Connor anyja. Felhívta Nicole-t, Connor pedig támogatta a döntését. Szerintem csak az apja kedvében akar járni, ahogy minden mással kapcsolatban is - nyilatkozta a lapnak.

Tom Cruise annak idején elintézte, hogy a váláskor vele maradjanak a gyerekek, és az egyház szellemében nevelte őket - és természetesen az anyjuk ellen. Leah Remini színésznő ezt írta korábban róluk:

- Egyszer találkoztam Isabella és Connor Cruise-zal a reptéri buszon. Megkérdeztem tőlük, hogy van az édesanyjuk. "Sokat találkoztok?" - érdeklődtem. Isabella azonnal rám förmedt. "Ha rajtam múlik, biztos nem. Az anyánk egy kicseszett elnyomó" (A szcientológusok így nevezik azokat, akik elfordultak a vallástól - a szerk.) - vetette oda. Connor nem válaszolt, csak bámult ki az ablakon, csendben. Volt valami szívszorító ebben, majd' megszakadt a szívem ezekért a gyerekekért és az anyjukért - írta Troublemaker című könyvében.

Nicole Kidman fájó szívvel bár, de lemondott róla, hogy valaha jó kapcsolata lesz a gyerekeivel. A vallásukba sem akart beleavatkozni, tiszteletben tartja, hogy ebben hisznek, és soha nem menne szembe velük emiatt.

- Isabella és Connor már felnőttek, képesek saját döntéseket hozni. Ők a szcientológiát választották, és anyjukként az a feladatom, hogy támogassam őket. Ezért is döntöttem úgy, hogy nyilvánosan sohasem beszélek majd a szcientológus egyházról, mert tisztelem őket és a hitüket. Szeretnék példaként szolgálni az édesanyáknak, hiszen mindegy, hogy miben hisz a gyereked, az a dolgod, hogy szeresd és támogasd, és nyitott legyél felé.

Ezt tudtam már akkor is, mikor gyereket vállaltam. 150%-ig biztos vagyok benne, hogy az életemet is odaadnám bármelyik gyermekemért, egyszerűen anyaként ez a dolgunk - nyilatkozta a WHO magazinnak tavaly novemberben.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük