Fotó! Ez eddig a legviccesebb mém Conchitáról, ami nem a szakálláról szól

Conchita Wurst a nevével is megihlette a mémkészítőket.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Conchita Wurst, aki néhány napja megnyerte a 2014-es Eurovíziót, megihlette a mémgyártókat is, akik rengeteg poént gyártottak le annak kapcsán, hogy az énekes külsőleg nő, mégis szakállt visel.

Láttuk Kate Winslet helyén vigyorogni Leonardo DiCaprio karjaiban a Titanic híres jelenetében, de a Disney nőnemű mesehősei közül is többen, mint Jázmin az Aladdinból, csinos szakállat növesztettek a mémesek keze nyomán.

Ám nemcsak a szakáll, hanem Conchita neve is megihlette a vicceskedvűeket, különösen a Wurst, ami ugye kolbászt, felvágottat jelent a német nyelvben.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Nem kellett hát sokáig várni, hogy a nevével fémjelzett szalámi is a piacra kerüljön - legalábbis virtuálisan, a Photoshopnak köszönhetően. Hogy kinek az étvágyát hozná meg, ha a kenyérszeletről Conchita szakállas arcmása nézne rá vissza, azt ne firtassuk - mindenesetre a kép mókásra sikeredett.

Conchita Wurst: Rise Like a Phoenix

Ha esetleg lemaradtál volna Conchita Wurst Eurovíziós fellépéséről, akkor mindenképpen nézd meg a videót!

Fotók: nyultam.com; eurovision.tv/Thomas Ramstorfer (ORF)

Ezt is szeretjük