Fotók: ledobta ruháit Conchita Wurst! A szakállas nő meztelenkedett a címlapon

A Rolling Stone magazin fotózta.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 26 éves osztrák énekesnő, vagy ahogyan sokan hívják, a "szakállas nő", Conchita Wurst a német Rolling Stone magazin címlapjára került.

A magazin szerkesztői ráadásul úgy gondolták, jó ötlet, ha az amúgy is megosztó Conchitát félmeztelenül, mellén két tapasszal fotózzák.

A merész képek mellett egy interjú is olvasható a magazin e havi számában, amiben az énekesnő elárulja, Thomas Neuwirthként meleg férfinak érezte magát, míg most, Conchitaként heteroszexuális nőnek, ami szerinte csodálatos.

Conchita Wurst 2014-ben vált ismertté, amikor az osztrákok úgy döntöttek, őt küldik el Dániába, Koppenhágába az Eurovíziós Dalversenyre, amit aztán meg is nyert.

Lénye megosztja az embereket, sokan vannak, akik kimondottan utálják, de számos rajongót is maga mellett tudhat, akik szerint teljesen rendben van, hogy szakállas nőként él.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük