Fotók! Közel az 50-hez is ellenállhatatlan sármőr Colin Firth

Colin Firth Mark Darcyként szelíd mosolyával hódított a filmvásznon, 50 évesen pedig dögösebb, mint valaha.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Colin Firth neve a magyar nézők számára minden bizonnyal összefonódik Bridget Joneséval, hiszen a sármos sztár keltette életre a kissé szétszórt, ám annál szerethetőbb hősnő kedvesét.

Ennek már majdnem tíz éve, hiszen a Bridget Jones naplója 2001-ben debütált a mozikban. A jóképű színész idén tölti az 50-et, ám férfias sármján mintha nem fogna az idő - őszülő tincseivel szexibb, mint valaha.

Afrikában élt

Bár Angliában született, gyerekkora nagyrészét Nigériában töltötte, szülei ugyanis az afriaki országban dolgoztak. A színpad már kiskorától fogva vonzotta, így amikor családjával visszatértek a szigetországba, tagja lett az iskolai színjátszó csoportnak.

A középiskola után az esatleighi főiskolán tanult tovább, de beiratkozott a londoni Drama Centerbe is, vizsgadarabjával, a Hamlettel került be a szakmai köztudatba.

Innentől kezdve több színpadi produkcióban is feltűnt, és első filmszerepére sem kellett sokáig várnia, 1984-ben játszott az Egy másik ország című filmben.

Három fia van

A nagy áttörést Jane Austin klasszikusa, a Büszkeség és balítélet filmváltozata hozta meg számára, amelyben Fitzwilliam Darcy karakterét keltette életre.

Azóta több nagysikerű filmben is láthattuk, a már említettek mellett tehetségéről tett tanúbizonyságot többek között az Igazából szerelemben vagy a Mamma miában is.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Colin Firth felesége egy olasz származású producer, Livia Giuggioli, két kisfiuk született, a sztárnak van még egy fia korábbi, Meg Tillyvel kötött házasságából.

Ezt is szeretjük