Colin Farrell lenyűgöző luxuspalotája, kívül-belül
Mesés képekkel
Colin Farrell egy szemkápráztató luxusvillát vásárolt, ahonnan magával ragadó kilátás nyílik Los Angelesre.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Colin Farrell eddigi pályafutása során meglehetősen változatos utat járt be. A legnagyobb sztárokkal és rendezőkkel forgatott, alkohol- és kábítószer-problémái miatt megjárta az elvonót, de kiszivárgott egy amatőr szexvideója is, illetve beperelte egy telefonszexszel foglalkozó hölgy is, azt állítván, hogy Farrell zaklatta őt.

A 33 éves ír színész olyan nagyköltségvetésű mozikban szerepelt, mint a Nagy Sándor, a hódító, a Miami Vice vagy A zsaruk becsülete. Van tehát mit a tejbe aprítania, ez pedig meg is látszik luxusvilláján, amelyet Los Felizben vásárolt tetemes összegért.

Pompás kilátás

A mesés képeken egy igazán lenyűgöző otthon részletei tárulnak fel, a hatalmas tereket elegáns bútorok díszítik, a falakon gyönyörű festmények. Nem is beszélve a kertben található medencéről, valamint a csodás Los Angeles-i kilátásról, amelyet egy teraszon elfogyasztott vacsora alkalmával lehet szemügyre venni.

Minden bizonnyal nagyon jól érzi magát a luxusvilla falai között a világhírű szívtipró és új kedvese, Alicja Bachleda-Curus lengyel származású színésznő, illetve első közös gyermekük, Henry Tadeusz, aki 2009. október 7-én jött a világra.

Nem bánkódik a múltbéli események miatt

A Golden Globe-díjas színész - aki saját bevallása szerint három éve nem nyúlt a drogokhoz, és két éve nem ivott egyetlen kortyot sem - viharos múltját egyáltalán nem tartja szomorú történetnek. Farrell a Contactmusicnak adott egy interjút, amiben számot vetett az elmúlt évek hányattatásaival és örömeivel.

- Az életem a rossz dolgok ellenére, amelyeken keresztülmentem, a rehabot is beleértve, nem egy szomorú történet. Egy BBC-drámából két év alatt kerültem Bruce Willis mellé, a Hart háborújában.

Nagy rajongója vagyok a Simlis és a szendének és a Drágán add az életed!-nek, szóval a helyzet igazán szürreális volt - mesélte Farrell, aki szerint a túl gyorsan jött hírnév okozta az összes bajt.

Ezt is szeretjük