Colin Firth durva válása után újra szerelmes? Ezzel a szőke tévéssel kapták lencsevégre
A brit sajtó a BBC híradósával boronálta össze Colin Firthöt.

colin firth cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Colin Firth számára kemény volt a 2019-es év, 22 év után tönkrement a házassága Livia Giuggiolival. Az asszony annak idején megcsalta a színészt, bár megpróbálták megmenteni a házasságukat, egyszerűen a színész nem tudott túllépni a csalfa feleség árulásán.

A hatvanéves sztár szerelmi életéről azóta nem érkeztek információk, ám a hétvégén lencsevégre kapták a BBC híradósával, Joanna Goslinggal, több brit bulvárlap azonnal el kezdte rebesgetni, hogy esetleg ő lehet a színész új szerelme.

Colin Firthöt Joanna Goslinggal boronálták össze

A Bridget Jones imádott Mr. Darcyja a Richmond Parkban sétált a 49 esztendős, szőke tévéssel, láthatólag jól elbeszélgettek egymással, és élvezték egymás társaságát. Egyes fotókon jóízűen nevettek. 

A The Sun, a Daily Mail és a Metro is egyelőre csak találgat, hogy valóban új szerelem van a láthatáron, vagy csak barátok, utóbbi rákérdezett Colin Firth sajtósánál, hogy tényleg együtt vannak-e, de megtagadták, hogy nyilatkozzanak az ügyben.

Az egyedülálló sztárok esetében jellemző, ha valakinek a társaságában lefotózzák őket, a sajtó képviselői egyből új párkapcsolatot feltételeznek, erre kiváló példa Brad Pitt esete is, aki a 2020-as Golden Globe-gálán tartott beszédében azzal poénkodott, csak amiatt nem hozta el a díjátadóra édesanyját kísérő partnerként, mert azonnal összeboronálták volna vele.

Joanna Gosling 2017-ben.
Joanna Gosling 2017-ben.
Fotó: Stuart C. Wilson / Getty Images Hungary

A rajongóknak is megoszlott a véleménye arról, hogy Colin Firth és Joanna Gosling tényleg egy párt alkothatnak, a We Love Colin Firth nevű Instagram-oldalon volt olyan kommentelő, aki azt írta, reméli, hogy Joanna lesz az igazi a színész számára. Más viszont nem hisz a találgatásoknak: "Viccesnek találom, ahogy a brit sajtó egyből spekulál, ha valakit lekapnak, hogy egy nővel beszélget. A sajtó annyira megbonyolítja a sztárok életét, nem csoda, hogy annyian külföldre költöznek inkább" - fogalmazta az egyik követő.

Pierce Brosnan malibui otthona

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű háza van Pierce Brosnannek Malibun.

Ezt is szeretjük