Két év után szakított a színészpár - Kínos lesz együtt forgatniuk a sorozatukban Lili Reinhartnak és Cole Sprouse-nak
A Riverdale sztárjai, Lili Reinhart és Cole Sprouse külön utakon folytatják.

lili-reinhart-cole-sprouse-szakitas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lili Reinhart és Cole Sprouse igazi álompárnak számítottak: a Riverdale sorozat fiatal színészei a forgatáson jöttek össze, és jó néhány hónapig titokban tartották a románcukat.

Szakított Lili Reinhart és Cole Sprouse

2017-ben kezdődtek a pletykák a kapcsolatukról: először Cole kiposztolt egy képet a színésznőről, amin egy mezőn állva pózol, később pedig a Comic-Conon egymás kezét és hátát simogatva kapták le őket. Hivatalosan sohasem erősítették meg a sajtónak, hogy együtt jártak, de számos közös képet posztoltak "szerelmem" hashtagekkel.

Ráadásul a gálákon is együtt, kézen fogva jelentek meg. Ennek ellenére nem akarták nagy dobra verni a románcukat, ugyanis Lili szerint senkinek semmi köze a magánéletükhöz, ez csak kettejük dolga - az egyetlen, amit kommentálnak, az a sorozatbeli szerelmük, ugyanis az valóban a nézőknek és a közönségnek szól.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Please don’t put me between these two ever again.

Lili Reinhart (@lilireinhart) által megosztott bejegyzés,

Sajnos úgy tűnik, két év után véget ért a szerelmük, ugyanis az idei Comic-Conon - habár együtt jelentek meg - alig szóltak egymáshoz, és nem is együtt távoztak a rendezvény végén. A kamerák előtt próbáltak nagyon kedvesek lenni egymással, de látszott, hogy egyiküknek sincs túl jó kedve, így valószínűleg még friss lehet a szakítás. Az általa posztolt kép alá is ennyit írt: "Légyszi, többet ne ültessetek ezek közé".

Ez azért is kínos, mert jövőre folytatódik a Riverdale új évada, amiben a karaktereik, Betty Cooper és Jughead Jones még mindig nagyon szerelmesek egymásba. Biztosan nem lesz könnyű így forgatni, pláne, ha egyikük még érez valamit a másikuk iránt.

Sztárok, akik szakítás után is szerelmespárt játszottak

Persze nem ez az első ilyen eset - nézd meg azokat a sztárokat, akiknek a szakítás után is el kellett játszaniuk a szerelmespárt!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük