Ma 47 éves a szívdöglesztő sármkirály, George Clooney
Ki hinné, hogy az egykori Vészhelyzet-doki már közelebb van az ötvenhez, mint a negyvenhez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizony, George Clooney éppen május 6-án látta meg a napvilágot, még 1961-ben. Mindössze 23 éves volt, amikor betoppant a filmvilágba egy vígjátéki orvossorozattal, melynek címe megtévesztő módon E/R volt.

 Tíz évre rá ugyanis, mitadisten, egy másik, hasonló című szériába, az ER-ba, vagyis a Vészhelyzetbe települt át, ami aztán meghozta számára a népszerűséget és a sok-sok hölgyrajongót is.

Azóta sikert sikerre halmoz a sztár, és egy ideje már nem csupán színészként csillogtatja tehetségét és őszes halántékát - híresebb filmjei például az Alkonyattól pirkadatig, Batman és Robin, Mint a kámfor, illetve a Michael Clayton, mely utóbbiért idén Oscart is kapott -, hanem rendezőként is brillírozik.

Ennek ékes bizonyítéka, hogy 2002-ben az Egy veszedelmes elme vallomásaiért Arany Medvével jutalmazták, a Good Night, and Good Luck című moziért pedig több jelölést és díjat is begyűjtött.

Agglegényként szép az élet

Bár sok hölgy próbálkozott már nála, Clooney megrögzött agglegény hírében áll, aki nem hagyja magát egykönnyen – legutóbb ráadásul egy kétes erkölcsű barátnőt is beszerzett magának.

Ki tudja, talán éppen azért, hogy jobban ráirányítsa a figyelmet új mozijára, a Leatherheads-re, melyet ő rendezett, és melyben a csonttá soványodott Renee Zellwegerrel – egykori kedvesével - parádézik. Ám egyelőre a leghosszabb ideig egy disznóval bírta ki – 18 évig élt nála a Kelly Preston színésznőtől ajándékba kapott háziasított malac, sokak döbbenetére.

Clooney azonban nem az a fajta, akit érdekel, mit gondolnak róla, sőt, amikor csak teheti, ő maga is kreál vicces sztorikat, melyekkel nemcsak a sajtó rámenős képviselőit, hanem kollégáit is lépten-nyomon igyekszik megtréfálni - persze nem mindenki örül, ha bolondot csinálnak belőle, de ő csak nevet a markába.

Mindemellett azért számos híres szakmabeli barátot sikerült szereznie, mint amilyen Julia Roberts, Brad Pitt és Matt Damon, akik bizonyára jól viselik Clooney vicceskedő hajlamát.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A külsejét illetően sem lehet oka panaszra: a neves People magazin kétszer is megválasztotta a Legszexisebb férfiúnak: 1997 után 2006-ban is elnyerte eme kitüntető címet, valamint egyedülálló módon a Vogue címlapjára is felkerült, ami rajta kívül csak Richard  Gere-nek adatott meg. Hírnév, dicsőség, siker, barátok - ezek után kit érdekel az az eltelt 47 év? Amíg sör van, Clooney-t semmiképp.

Ezt is szeretjük