Elhagyta a felesége! 17 év után vége a népszerű színész házasságának
17 év után tönkrement a színészlegenda Clint Eastwood házassága, válni készülnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ódákat zengtek Clint Eastwood és Dina Ruiz házasságáról Hollywoodban, ám úgy tűnik, a 17 éve tartó frigyek vége szakadt.

A pár 20 évvel ezelőtt ismerkedett meg, amikor a színészlegenda interjú közben elcsábította az akkor még riporterként dolgozó nőt.

Lehullt a lepel

Most azonban lehullt a lepel, és kiderült, hogy a pár kapcsolata már 2011 óta haldoklik, azóta nem is jelentek meg együtt semmilyen eseményen, még a lányuk esküvőjét is végigveszekedték.

Közeli barátaik elmondták, már egy ideje nem tudnak normálisan viselkedni egymással, és folyton kiabálnak.

Éppen ezért a 47 éves Ruiz úgy döntött, elválik 35 évvel idősebb férjétől. Ám az eddigi stressz és házasságának válsága annyira megviselte, hogy idegösszeomlást kapott, és bevonult egy pszichiátriára, ahol 30 nap alatt próbálják elűzni a depresszióját és újra vágányra tenni az életét.

A hírek szerint azonban Eastwood nem akar válni, és bár a jegygyűrűjét már nem hordja, még mindig hisz a házasságukban. Éppen ezért mindenben támogatja kórházban fekvő második feleségét.

Nem árulták el az okokat

Arról, hogy miért romlott meg a házasságuk, nem hajlandóak nyilatkozni. Hozzájuk közel állók tudni vélik, hogy Ruiz és két lányuk valóságshow-ja miatt lett egyre feszültebb a viszonyuk, hiszen a 82 éves színész ezt sohasem nézte jó szemmel, a lányok mégis szerződést kötöttek az újabb évadra is.

A rosszabb nyelvűek ugyanakkor azt mondják, Eastwood megint nem tudott uralkodni hírhedt libidóján, bár Ruiz mellett úgy tűnt, lenyugodott.

Ezt is szeretjük