42 évvel fiatalabb szőkeséggel hetyeg John Cleese
A nemrég elvált színészlegenda, John Cleese egyre zsengébb korú nőkkel múlatja az időt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

John Cleese-nek nemcsak a Watzak szállóban tetszettek a szőkék, a valóságban is rajong a világos hajú szépségekért, különösen, ha amerikai származásúak.

Cleese és Barbie

Polly megformálójával például, aki egyben a fent említett ironikus sorozat egyik írója is volt, a valóságban 1968-ban léptek frigyre, majd tíz évvel később elváltak útjaik. Második nejével, Barbara Trentham, szintén tengerentúli színésznővel kilenc évig tartott a házassága, 1990-ben szakítottak végleg.

Harmadik, és eleddig utolsó hites feleségével, aki egyébként pszichoterapeutaként dolgozik, pedig idén döntöttek úgy, hogy jobb lesz külön. Bár az idős komikustól egymillió font éves járadékot akar kicsikarni a volt neje, nem nagyon bánkódik.

Szeret Barbie-val játszani

Sőt, a jelek szerint kihasználja facérságát és ellenállhatatlan humorát, és fiatalabbnál fiatalabb hölgyekkel múlatja az időt.

Tavasszal a 34 éves Veronica Smiley főszerkesztő társaságában kapták lencsevégre, a napokban viszont egy nálánál is ifjabb, mindössze 27 éves szőkeséggel látták csókolózni. Mindezt annak ellenére, hogy a brit legenda esküdözött, soha többé nem köti életét amerikai szépséghez.

Cleese, aki 69 évével elég öreg ahhoz, hogy a legújabb barátnő, Barbie Orr nagyapja legyen, legutóbb a Santa Monica-i Loews Hotelben találkozott kiszemeltjével, ahol elfogyasztottak egy kellemes vacsorát, mielőtt sétálni indultak.

Állítólag úgy csókolgatták és ölelgették egymást, mint a kajla szerelemesek, akiket nem érdekel, mit szól a külvilág.

- Barbie nem bírta nevetés nélkül, amikor John grimaszokat vágott – mesélte egy szemtanú.

Az ifjú hölgy egyébként igazi életművész - imádja a hastáncot és a leopárdmintás nacikat, fő mottóját pedig fennen hirdeti weboldalán: Az élet nem más, mint egy merész kaland – vagy a nagy semmi.

Ezt is szeretjük