Félmeztelenül pózolt a 39 éves Claudia Schiffer
Bevállalós fotók
A gyönyörű szupermodell a negyvenhez közeledve, két gyermek után is elképesztően jó formában van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Claudia Schiffer augusztus 25-én ünnepelte 39. születésnapját, ám még mindig ugyanolyan elbűvölően néz ki, mint fénykorában, ami a kilencvenes évekre esett. Legújabb erotikus fotósorozatát a Tank magazin friss számában csodálhatják meg az olvasók, a képek pedig valóban önmagukért beszélnek.


A német szupermodell büszkén vetkőzött le egyetlen szál bugyira a fotóművész fényképezőgépe előtt, amire minden oka megvolt. Teste ugyanis a negyvenhez közeledve is tökéletes, sem az évek, sem pedig két szülése nem hagyott nyomot rajta. Sőt, érettebben talán még gyönyörűbb, mint valaha.

Ruhában is ellenállhatatlan

A puritán stílusú, ám művészi igényű képeken Schiffer többnyire ruhában vagy fehérneműben pózol, ám nincs is szüksége arra, hogy anyaszült meztelenül illegesse magát. Az elegáns ruhadarabok takarásában is fülledt erotika és ellenállhatatlan báj lengi körül.

Schiffer – aki kísértetiesen hasonlít az egykori szexszimbólumra, Brigitte Bardot-ra – eredetileg apja ügyvédi irodájában akart dolgozni, de ezt a tervét utóbb elvetette. Valószínűleg még ő sem tudta, milyen jól döntött. Ugyanis azután, hogy 17 éves korában kiszúrta őt a Metropolitan Models ügynökség feje, Michel Levaton egy düsseldorfi nightclubban, azonnal szerződést ajánlott neki, amit Claudia örömmel fogadott el.

500 címlapot tudhat a háta mögött

A többi pedig már divattörténelem: miután Karl Lagerfeld felkérte, hogy legyen a Chanel új reklámarca, máris szupermodellként könyvelték el. Két évtizedes pályafutása során ötszáz magazin címlapján pózolt, arról nem is beszélve, hogy rengeteg pénzt keresett - a Forbes vagyonát 55 millió dollárra becsülte.

Schiffer a kilencvenes évek második felében néhány évig David Copperfield bűvésszel járt - rendszeresen fel is lépett műsoraiban mint sztárvendég.

2002 májusában ment feleségül Matthew Vaughn producerhez, akivel két közös gyermeket nevelnek: Caspar Matthew 2003-ban, Clementine de Vere Drummond pedig 2004-ben látta meg a napvilágot.

Ezt is szeretjük