Claudia Schiffer nemsokára szül, de pocakja még alig van
Claudia Schiffer harmadik babájával terhes, de a legfrissebb fotókon is alig látszik valami a pocakjából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan nők, akik már attól gömbölyödni kezdenek, hogy csupán elgondolják, talán ezúttal sikerült teherbe esniük.

Ellenpéldának pedig itt van Claudia Schiffer, aki ugyan már hetedik hónapja hordozza gyerkőcét a szíve alatt, ám kerekedés helyett mintha apadna a pocakja.

Kicsi baba, kicsi pocak

Erről bárki megbizonyosodhat, aki elnézi a sztár legfrissebb képeit, melyeket márciusban készítettek a jelenleg Londonban élő szupermodellről.

Merthogy hiába a testhezálló ruha vagy a hasat hangsúlyozó öv, a 39 éves szőkeségen alig látszik az áldott állapot, egy kiadós vacsora után bárkinek dudorodik ennyire a pocakja.

Pedig Schiffer állítólag májusban már meg is szüli harmadik gyermekét, aki a hétéves Caspar és az ötéves Clementine mellé érkezik majd.

Nem hagyja el magát

Bár a sikeres modell bizonyára alkatilag is a vékony, csontos nők közé tartozik, nem csinál titkot abból sem, hogy ügyel az alakjára. És ahogy a People-nek bevallotta, ezen még a terhesség sem sokat változtatott.

- Azt hiszem, a várandósság során a legfontosabb, hogy a kismama jól érezze magát a bőrében, és igyekezzen pozitív dolgokkal körülvenni magát. Persze annak, aki nem akar túlságosan elhízni, ilyenkor is edzenie kell a testét, és odafigyelni az étkezésére - osztotta meg véleményét az olvasókkal.

Azt is elárulta, a terhességi csíkok megelőzésére rendszeresen keni a hasát, amitől puha lesz a bőre. Bár ilyen kis pocakra vétek pazarolni azt a krémet.

ajongóit mindenesetre megosztja a modell terhessége: egy részük semmi kivetnivalót nem talál abban, hogy Schiffer még most is folyamatosan karbantartja testét, más részük viszont úgy véli, legalább ilyenkor elengedhetné egy kicsit magát.

Ezt is szeretjük