Csaknem 100 kilósra hízott Claire Richards
Claire Richards, a Steps egykor nádszálkarcsú énekesnője a terhessége miatt hízott el, de nem sietteti a fogyást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Claire Richards legutóbb hiányos öltözékben pózolt, az kicsit több mint egy éve történt, egészen pontosan 2009 januárjában: akkor a Steps egykori énekesnője arról számolt be nagy büszkén, hogy kemény munkával sikerült harminc kilótól megszabadulnia.

Középen a tavalyi fotó, a két szélén pedig a frissek

Mint elmondta, miután a banda 2001-ben feloszlott, felhagyott az edzéssel, ráadásul állandóan gyorskajákat tömött magába, és szép lassan majd’ százkilóssá hizlalta magát. Végül kilenc hónap alatt karcsúvá fogyott, a módszerről pedig természetesen fitnesz-dvd-t is a piacra dobott.

Ismét elhízott

Most, 14 hónappal később mintha a sors ismételné önmagát. Igaz, ezúttal nem a tunyulástól hízott ismét gömbölydeddé, 11 héttel ezelőtt adott ugyanis életet kislányának, Daisynek.

Ám ellentétben sok fitneszmamival, akin alig látszik meg a terhesség, Richards igencsak kikerekedett a várandósság alatt - olyannyira, hogy a szülést követően is 95 kilót mutat a mérlege.

No, nem mintha a 167 centis énekesnő a legkevésbé is szégyellné pluszkilóit, épp ellenkezőleg. Úgy gondolta, fontos, hogy a nagyközönség is lássa, bizony nem mindenki néz úgy ki a várandósság után, mint annak előtte.

Második férjével él

- Tudom, hogy sokat híztam, de sajnos mindkét terhességem alatt állandó hányingerrel küszködtem. Folyamatosan fémes ízt éreztem a számban, és csak úgy tudtam elfedni, hogy ettem. Persze nem akarok örökké túlsúlyos lenni, főleg a gyerekeim érdekében szeretnék lefogyni - mesélte nemrég.

Azt is bevallotta, ha úgy érzi, itt az ideje, akkor a saját fitnesz dvd-jével, a Five Step Fat Attack-kel fog lefogyni. Ám nem sürgeti a dolgot, elegendő időt hagy a fogyásnak, hogy a szervezete fokozatosan szokjon hozzá az edzéshez és a diétához.

Szerencséjére második férje, Reese Hill mindenben támogatja, és akkor sem piszkálja, amikor éppen nem nádszálvékony.

- Reese tökéletesen megérti, hogy nem kritikára van szükségem, hanem támogatásra. Korábban, amikor elhíztam, láthatatlanná váltam, még sminkelni sem volt kedvem, ráadásul az akkori párom is folyton csak gúnyolódott rajtam. Most viszont hiába vagyok nagydarab, jól érzem magam a bőrömben, és ezt mások is észreveszik - fűzte hozzá.

Ezt is szeretjük