Átlátszóban villantotta apró mellét Claire Danes
Claire Danes elegánsan jelent meg a vörös szőnyegen, ám nem viselt melltartót, ezért aztán bárki megcsodálhatta melleit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Claire Danest a közelmúltban egy díszbemutatón fotózták le, ahol a harmincéves amerikai színésznő elbűvölően festett elegáns ruhájában. A bájos sztárnak ráadásul sikerült egy merész villantással is megajándékoznia a jelenlévőket, Danes ugyanis nem vett fel melltartót aznap este.


Ennek köszönhetően estélyi ruhája alatt bárki szemügyre vehette apró mellét és mellbimbóját, amelyeket alig-alig takart öltözéke. Ez azért is meglepő, mert Danes nem tartozik a magamutogatós és bevállalós színésznők közé. Arról nem is beszélve, hogy biztosan nincs szüksége az efféle figyelemfelkeltésre.

Zac Efron szerelmét alakította

Persze, ha az volt a célja, hogy legújabb filmjének, a Me and Orson Welles című romantikus drámának csináljon egy kis reklámot, akkor küldetését sikerrel teljesítette.

Jövőre lesz látható ugyanis a színésznő új mozija - ebben a tinibálvány, Zac Efron szerelmét játssza, aki megkapja Orson Welles 1937-es Julius Ceasarjának főszerepét.

Ami Danes magánéletét illeti, a bájos híresség a Life & Style értesülései szerint ebben a hónapban házasodott össze Hugh Dancyvel Franciaországban.

A szóvivőjük hallgat

A pár két évvel ezelőtt, Koltai Lajos Este című filmjének forgatásán melegedett össze, majd idén februárban jegyezték el egymást. Szóvivőik egyelőre nem tagadták, de nem is erősítették meg az esküvő hírét.

A színésznő kétségkívül rászolgált a boldogságra. Az ezredfordulót követően járt többek között Andrew Dorff-fal és Matt Damonnal, ám egyik kapcsolat sem bizonyult túlságosan tartósnak.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt követően Billy Cruduphoz fűzték gyengéd szálak, ám románcukat sokan elítélték, mert úgy gondolták, hogy Crudup miatta hagyta el terhes párját, Mary-Louise Parkert.
Ezt is szeretjük