Így néz ki egy 49 éves nő, retusálás nélkül, két gyerek után
Cindy Crawford teste sem tökéletes
Cindy Crawford retus nélküli képe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Futótűzként terjedt el Cindy Crawford retusálatlan képe az interneten. A Marie Claire magazin kérte fel fotózásra a most 49 éves modellt még 2013-ban, a nyers fotók pedig most láttak napvilágot. Ezeken jól látszik, hogy bizony a szupermodell teste sem tökéletes. Tehát nem arról van szó, hogy Crawford egyszer csak megbékélt a testével, hanem ellopták a nyers fotókat. Ezt maga a magazin ismerte be. Azt azonban leszögezték, ők így is gyönyörűnek látják a kétgyermekes családanyát, éppen ezért döntöttek úgy, hogy legújabb címlapjukra is ezt a képet rakják. A modell pedig azt nyilatkozta, minden életkorban az a legnagyobb feladat, hogy megtanuljuk jól érezni magunkat a bőrünkben.

- Ha a nők ugyanolyan szeretettel bánnának magukkal, mint ahogy a barátaikkal teszik, az nagyszerű ajándék lenne mindenki számára. A legvonzóbbá a magabiztosság tesz. Az önbizalomra figyelnek fel az emberek - mondta Cindy Crawford.

Nézd meg összeállításunkban, kik azok, akik egyáltalán nem merik vállalni a valóságot!

Most lebukott!

Bár nők ezrei akarnak úgy kinézni, mint Jennifer Lopez, akinek mindig ragyogó és tökéletes külsejét könnyű irigyelni, azonban azt sokan elfelejtik, hogy a latin díva körül egy seregnyi ember sürög, és képeit is digitálisan javítják fel. Ennek bizonyítékaként most napvilágot látott néhány nyers fotó az énekesnő Rebirth című albumához készített képek közül, amin jól látszik, hogy bár Jennifer Lopez Photoshop nélkül is gyönyörű, még rajta is van mit javítani.

Ezt is szeretjük