Az 57 éves Cindy Crawford smink nélkül és frufruval: egyes rajongói fel sem ismerték

Cindy Crawford egészen elképesztő átalakulása sokakat megdöbbentett.

cindy-crowford-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cindy Crawford, a '80-as és '90-es évek egyik legszexibb topmodellje rendszeresen posztol Instagram-oldalára. Dögös, régi képei és friss tartalmai sok rajongóját leveszik a lábukról.

Az 57 éves sztár nem mindennapi posztot tett közzé a közösségi oldalán, amelyen úgy láthattuk, mint eddig még soha.

Cindy Crawford smink nélkül és frufruval

Ahogyan a legtöbb nő, ő is szeret kísérletezni a külsejével. Az Instagramján megosztott friss fotójával sok rajongóját sokkolta, akadtak olyanok is, akik fel sem ismerték.

„Semmilyen trauma nem áll a frufru hátterében. Csak kísérletezgetek” - fűzte a tartalomhoz, amelyen teljesen natúr arccal és kócos frufruval látható.

Ez a megjelenés sokakat annyira megdöbbentett, hogy nem tudták mire vélni a modell frizuraváltoztatását, amely mögött valószínűleg csak póthaj áll. Akadt olyan kommentelő, aki szerint egyáltalán nem hasonlít önmagára, egy hozzászóló szerint pedig így előnytelen és férfias lett a megjelenése.

„Te most levágattad a hajadat? Nem kellene, mert nagyon szép voltál, és a frufru sem áll jól neked!”

„Úristen, azt hittem Steven Tylert látom a fotón. Olyan, mintha nem is te lennél!”

„Hidd el nekem, egy hét után már utálnád, ha valóban frufrud lenne! Ne csináld, mert meg fogod bánni!” - véleményezte egy kommentelő.

Lady Gaga smink nélkül

Az énekesnő előszeretettel posztol a közösségi oldalaira szexibbnél szexibb képeket, amelyeken megmutatja, hogy mennyire csinos és bevállalós a stílusa. A természetesség sem áll távol tőle, amelyet az Instagramjára posztolt fényképe is megerősít. Megosztott posztjában natúr arccal, smink nélkül kapta lencsevégre magát. 

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük