Cindy Crawford és gyönyörű lánya közös fotón - Kaia a megszólalásig hasonlít rá
Cindy Crawford 18 éves lányából is modell lett.

cindy-crawford-lanya-kaia-gerber-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cindy Crawford a kilencvenes évek legkeresettebb szupermodellje volt, aki gyönyörű alakja és igéző ajkai miatt igazi szexszimbólumnak számított. Az alma nem esett messze a fájától, ugyanis lánya, a 18 éves Kaia Gerber éppen olyan szép, mint az anyja volt hajdanán - annyira hasonlítanak, hogy fiatalkori másával olyanok lennének, mint egy ikerpár.

Kaia Gerber az egyik legnépszerűbb modell manapság

Mivel édesanyja kiköpött mása, nem meglepő, hogy Kaiát már 16 évesen felkapta a modellszakma. A legnevesebb ügynökségek egyike, az IMG Models ajánlott neki szerződést, ami olyan hírességeket foglalkoztat, mint Gigi és Bella Hadid, Christie Brinkley vagy Cara és Poppy Delevingne. Dolgozott már a Calvin Klein, Marc Jacobs, a Chanel, a Versace és a Prada márkáknak is mind a kifutón, mind a reklámanyagaikon.

- Anyukám nem akarta, ha túl korán belekezdek a modellkedésbe, inkább azt szerette volna, ha sokáig gyerek maradok. Az elején még nem is engedett, csak néha-néha belekóstolni a szakmába, hogy lássa, mennyire élvezem. Számára ez volt a lényeg: ha táncolni vagy énekelni akartam volna, abban támogatott volna. 

Sokan mondják, mennyire hasonlítunk egymásra, nagyon vicces, de én egyáltalán nem látom a hasonlóságot. Persze nyilván az édesanyám, ez látszik, de valahogy nem veszem észre azt, amit rajongók milliói, hogy úristen, olyanok vagyunk, mint az ikrek. Pedig amúgy hatalmas bók, ha Cindy Crawfordhoz hasonlítják az embert! Különben anya sokkal elegánsabb és csinosabb, én legtöbbször pólót és farmert viselek, a szép ruhákat meghagyom a kifutókra - nyilatkozta korábban a Teen Vogue-ban.

Legutóbb szintén a Vogue magazin felkérésének eleget téve álltak közösen színpadra a Force of Fashion című rendezvénysorozaton, melyen ők is meséltek a modellszakma rejtett oldalairól, Kaia első éveiről, a fotósokkal való munkáról, a szexibb felvételekről, a Metoo-mozgalom utóhatásáról, valamit az első vonalas modellgenerációról a mai állapotokkal összehasonlítva.

Anya és lánya még egymáshoz passzoló ruhákat is viseltek, Kaiáét Alexander McQueen, míg Cindyét Max Mara tervezte. Mindketten büszkén megosztották a közös fotót a közösségi oldalaikon, melyre azóta is özönlenek a lájkok.

Fia is irtó jóképű

A jó külső családi vonás: Cindy Crawford fia, Presley is elképesztően dögös. Nézd meg a fotóit!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük