Kilógott Ciara feneke szűk nadrágjából
Helyszíni fotó
A fiatal sztár beszállás közben véletlenül tette közszemlére hátsóját, amit az egyik lesifotós azonnal le is kapott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ciarát augusztus végén örökítette meg az egyik lesifotós bevásárlás közben. A paparazzi sokáig követhette a 23 éves amerikai énekesnőt, lekapta ugyanis a parkolóóránál állva, a boltból kijövet, majd akkor is, amikor a sztár beszállt hatalmas járgányába.


Ez utóbbi mozzanatot azonban nem sikerült tökéletesen kiviteleznie az R&B és a pop üdvöskéjének. Miközben ugyanis a kormány elé huppant, farmerjából váratlanul előbukkant formás feneke!

Ilyesféle akaratlan, ám felettébb pajzán balesetek gyakran történnek, ha a sztárhölgyek szűk nadrágba bújnak, ám a jelek szerint a fiatal énekesnő nem igazán jött zavarba.

Kötelező villantások

Ezen persze nem is kell csodálkozni, hiszen Hollywoodban bevett szokásnak számít, hogy a feltörekvő celebek lépten-nyomon és szemrebbenés nélkül teszik közzé intim bájaikat.

Az esetek hátterében többnyire szándékoltságot gyaníthatunk, hiszen a villantás a sztárok leghatékonyabb módszere a figyelemfelkeltésre.

Az énekesnő egyébként Ciara Princess Harris néven látta meg a napvilágot.

2004 nyarán robbant be a zenei életbe Goodies című dalával, ami azonnal number one lett a Billboard listáján. Azonos című debütáló lemeze ősszel került a boltok polcaira, és összesen hétmillió példányt adtak el belőle világszerte.

A sikersztorinak ezzel még korántsem szakadt vége. Második lemeze 2006-ban jelent meg Ciara: The Evolution címmel - ezt négymillió rajongója vásárolta meg, az album pedig öt héten belül elérte a platina minősítést.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Legutóbbi stúdiólemezét idén májusban dobták piacra Fantasy Ride címmel - egyebek közt a Justin Timberlake-kel készített Love, Sex, Magic című sláger is hallható rajta.

Ezt is szeretjük