Szado-mazo ruhában és topless pózolt Christy Turlington
Az első szupermodellek egyike még mindig csúcsformában van, bőrszerkós fotóin elképesztően dögös!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétségkívül ez az igazi diadal, évtizedekkel a pályakezdés és a karrier fénykora után is lélegzetelállító módon nyűgözni le a közönséget – Christy Turlingtonnak sikerült!

Dögös teste még mindig csúcsformában van

Az egykori szupermodell legújabb fotósorozatán ugyanis kihívó szado-mazo öltözetében, melltartója nélkül még mindig ugyanolyan csúcsformában van, mint a nyolcvanas-kilencvenes években.

A W magazinnak köszönhetjük ezeket az igazán túlfűtött fényképeket, amelyek ékesen bizonyítják. Christy Turlington nem véletlenül érdemelte ki a szupermodell elnevezést – amit persze ő maga mindig is elutasított.

Alakja elképesztő, hosszú combjai, feszes mellei és hosszú copfja láttán biztos sok pasinak felmegy majd a vérnyomása. Az pedig feltehetően senkinek sem jut eszébe a képek láttán, hogy Christy jövő januárban lesz 40 éves!

Sosem szállt fejébe a hírnév és a siker

Turlingtont a nyolcvanas évek végén Naomi Campbellel és Linda Evangelistával együtt gyakran fotózták, ezért elkezdték őket a Háromságnak nevezni.

De a sztár sosem szállt el magától, talán ez az oka, hogy a mai napig a divatszakma egyik legkedvesebb és legnagyobb tudású modelljeként tartják számon.

A modellt leginkább a Calvin Klein arcaként ismeri a világ, de a Maybelline-nek és az Armaninak is dolgozott.

A háta mögött pedig mintegy 500 címlap van már, nem beszélve azokról a filmszerepekről, amelyeket a különféle divatról szóló alkotásokban vállalt.

De ne feledkezzünk meg a videókról sem, hiszen Christy Turlingtont láthattuk a Duran Duran Notorious, és George Michael Freedom című klipjében is.

Ezt is szeretjük