Tegnap jelentette be! Első gyermekét várja a színésznő
Eddig titkolta
Christina Ricci, a pocakja méretéből ítélve, már legalább az ötödik hónapban lehet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mikor május 23-án, pénteken lekapták a LAX repülőtéren Christina Riccit, rögtön felröppent a terhesség híre, hiszen a színésznő pocakja igencsak szépen gömbölyödött már a ruha alatt.

Ha már így alakult, akkor talán jobbnak látta a sztár, hogy ha hivatalosan is megerősíti a híreszteléseket, így aztán vasárnap a szóvivője útján közölte a világgal, hogy igen, babát vár.

Pénteken nagy pocakkal kapták le
Tavaly decemberben még nem látszott rajta semmi

A 34 éves színésznő és férje, James Heerdegen 2012-ben találkoztak az azóta már elkaszált sorozat, a Pan Am forgatásán, ahol a férfi felvételvezetőként dolgozott. Szerelmük hamar szárba szökkent, így 2013 októberében össze is házasodtak.

Azt egyelőre nem tudni, a szülés mikorra esedékes, és leendő első gyermekének nemét sem árulta el a színésznő - ám a pocak méretéből ítélve kora őszi baba lesz.

Sztárok, akik babát várnak

Idén rengeteg sztár vár babát, de ez nem gátolja őket abban, hogy gyönyörű ruhakölteményekben jelenjenek meg a neves rendezvényeken. Nézd meg, kik azok a sztárok, akik nagy pocakkal is ott voltak az Oscar-gálán - némelyikük meg is szült azóta.

Ezt is szeretjük