Nagy a feneke, és széles a csípője! Mégis mindenki csak a színésznőt leste Londonban
Fotók!
Nincs modellalkata, mégis imádják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Christina Hendricks a felbukkanása óta afféle kakukktojás Hollywoodban: már a hajszíne sem a szokványos szőke vagy természetesnek ható barna, nem beszélve az alkatáról, ami több mérettel felette van a film fővárosában elvárt véznaságnak.

Mégis, talán éppen ezért általában hatalmas feltűnést kelt, ha megjelenik valahol - vakuk villannak, fényképezőgépek csattannak, mindenki őt akarja lekapni. Mint történt az hétfőn este Londonban, ahol éppen legújabb filmjét, a God's Pocket című drámát promotálja.

Hogy a film többi szereplőjére figyelt-e valaki, azt nem tudni, de hogy a szivárványos ruhában ragyogó sztárról rengeteg fotó készült, az bizonyos. Persze nem véletlenül: a Reklámőrültek sztárja hozta a szokásos glamúros formáját, és olyan ruhát választott az eseményre, amely bár decensen leért a térdéig, de azért kellőképpen hangsúlyozta híres idomait.

Christina Hendricks egyébként éppen nemrégiben mesélte el a Guardian magazinnak, hogy diákkorában állandó zaklatásnak volt kitéve a középiskolában, amikor egy kisvárosból nagyvárosba költöztek a szüleivel. Többször előfordult, hogy kiszórták a szekrényéből a könyveit, és megtaposták azokat, miközben őt is köpdösték.

- Egész egyszerűen féltem a középiskolában, olyan volt a hangulat, mint A legyek urában. Valahogy minden napra jutott valaki, akit bántottak, és a többiek meg rajta röhögtek - emlékezett vissza.

Ráadásul a szülei is inkább őt hibáztatták azért, hogy nem tud beilleszkedni és barátokat szerezni - de Christina visszavágott, hogy ő ilyen barátokat nem is akar, akik azon nevetnek, hogy más társukat megalázzák.

Végül a színészet volt az, amiben menedéket talált, és mára a magánéletében is minden rendben: 2009-ben ment férjhez Geoffrey Arendhez, akivel azóta is boldog házasságban élnek. De, mint mondta, gyereket nem szeretnének semmiképpen.

Sztárok fehérben

A nyár klasszikus színében is lekapták már idén a színésznőt, és más sztárokat is, nézd meg a képeket!

Ezt is szeretjük