Nagyon megalázták a színésznőt! Christina Hendricks-et nevetséges helyzetbe hozták
A színésznő most vallott az esetről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Mad Men 40 éves vörös színésznője, Christina Hendricks a The Late Late show-ban vendégeskedett a napokban, ahol elmesélt egy kínos és kissé nevetséges történetet.

Olyan sztorit adott elő, amiről még a műsorvezető, James Corden is csak nehezen döntötte el, hogy vicces vagy kínos.

Ő lett Charlize Theron anyja

Christina Hendricks és a 39 éves Charlize Theron együtt szerepeltek a Gillian Flynn könyvéből forgatott Sötét helyek című filmben, amely arról szól, hogy egy kislány, Libby Day szemtanújává válik saját anyja és nővérei meggyilkolásának.

Később a bíróságon saját bátyja ellen tanúskodik, mert úgy véli, köze van a mészárláshoz. Évekkel ezután kiderül, talán mégsem így van.

A felnőtt Libbyt Charlize Theron alakítja, míg a gyerek Libby anyját, Patty Dayt Christina Hendricks. Ebből kerekedett aztán egy félreértés még a forgatás előtt.

- Sétáltam a kulisszák mögött és ők éppen akkor veszítették el a főszereplőjüket, aki Charlize anyját játszotta volna. Megkérdezték, megfontolom-e, hogy eljátszom az anyját. Lefagytam egy pillanatra - mesélte Hendricks, aki elárulta, a beszélgetés elején még nem volt világos a számára, hogy a gyerek Libby Day anyjának szerepére kérték fel és nem a nála csupán három hónappal fiatalabb 39 éves Charlize-éra.

A félreértésből fakadóan kicsit megsértődött, nem értette, miért tűnne ő annyival idősebbnek Charlize Theronnál, hogy az anyja lehetne.

A két színésznő jelenleg Los Angelesben népszerűsíti a filmet egy konferencia keretein belül.

Ezt is szeretjük