Brad Pitt sem kell mindenkinek! Ez az ismert színésznő kirúgta egy másik sztárért
A gyönyörű színésznő csak 18 éves volt, amikor összejött a színésszel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos sztárról tudjuk, hogy a nyolcvanas vagy a kilencvenes években milyen hírességekkel járt együtt. Hogy csak néhányat említsünk az akkori álompárok közül, ott volt Madonna és Sean Penn, Tom Cruise és Nicole Kidman, illetve Gwyneth Paltrow és Brad Pitt is. Utóbbinak azonban nem a Vasember sztárja volt az egyetlen híres barátnője Jennifer Aniston és Angelina Jolie előtt.

Kevesen tudják, de az Egy rém rendes család szőke bombázója, a Kelly Bundyt alakító Christina Applegate és a sármos színész 1989-ben rövid ideig egy párt alkottak. A színésznő ekkor csupán 18 éves volt.

Szakított Brad Pitt-tel

A 43 éves Christina Applegate a napokban a Watch What Happens Live! című esti show-ban vendégeskedett, ahol a tervek szerint új filmjéről, a Vakációról beszélt volna.

A műsorvezetőnek, Andy Cohennek azonban más tervei voltak, szinte azonnal rákérdezett arra, hogyan szakított az egykori Kelly Bundy és Brad Pitt 1989-ben.

- Sokszor beszéltek már arról, amikor Brad Pitt-tel együtt mentetek el az 1989-es MTV Movie Awards-gálára, ahonnan te egy másik fickóval távoztál, vagyis ejtetted őt a sztori szerint - vezette fel a kényes témát Cohen.

- A kérdésem az lenne, hogy ki volt a másik srác, akiért dobtad Brad Pittet? - bökte ki végre a műsorvezető.

Christina erre láthatóan zavarba jött, belekortyolt az italába, valamint hebegett-habogott. Mindössze annyit árult el, hogy a titokzatos férfi nem színész, de a nevét mindenki ismeri.

- Találkoztál még valaha Braddel? Randiztatok még? - faggatta tovább a szégyenlős színésznőt Andy Cohen.

Erre a szőkeség már csak annyit válaszolt nagyon röviden, hogy nem. Christina egyébként 2013-ban férjhez ment, kislánya, Sadie Grace még 2011-ben jött a világra.

Ezt is szeretjük