Jól lejáratta magát! Christina Aguilera olyat tett, amire nem lesz büszke
Christina Aguilera kínos helyzetbe hozta magát egy meleg rendezvényen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A lassan botrányhősnővé váló Christina Aguilera a minap ismét bolondot csinált magából, pedig már épp kezdték volna azt hinni rajongói, hogy végre észhez tért.

Mellbedobással érkezett
Ki tudja, mit keresett ott a keze

Az amerikai énekesnő a The Abbey's Gay Walk of Fame, vagyis a Meleg hírességek sétányának rendezvényén tűnt fel a minap West Hollywoodban, jókora zavart okozva megjelenésével és viselkedésével.

Rettenetesen ízléstelenül öltözött fel

A hollywoodi Hírességek sétányához hasonló út tulajdonképpen híres testvérének kicsinyített párja.

A különbség mindössze annyi, hogy itt csak meleg sztárok - színészek és énekesek -, valamint a meleg kultúrát támogató hírességek hagyhatják ott kézlenyomatukat.

Mivel Christina maga is nagy barátja a meleg előadóknak, ő is csillagot kapott a sétányon, amit stílusosan - teljes mellbedobással - fogadott.

Ruhája is kellőképpen kihívó volt: kebleit szűkös míderbe préselte, dundi combjain fekete neccharisnya feszült, szoknyájáról pedig egy funkció nélküli harisnyatartó gumipántjai lógtak le.

Hová nyúlkált és mit keresett?

Megjelenését bohócokat megszégyenítő, súlyos sminkkel és parókaszerű hajjal tette felejthetetlenné. Aki azonban azt hitte, hogy ezzel az énekesnő befejezte szereplését az estén, óriásit tévedett.

Christina ugyanis gondoskodott róla, hogy az esemény ne csak kézlenyomatáról, hanem kínos viselkedéséről is emlékezetes maradjon. A ceremónián boldog-boldogtalannal pózolásba és fotózásba kezdett, egyiküket még meg is markolászta. 

Hogy mit keresett az énekesnő a férfi zsebében, egyáltalán hová nyúlkált és miért, az rejtély. A fotósok mindenesetre megörökítették az utókornak a kínos tapizást, hátha az utánunk jövők megfejtik Aguilera titkos szándékát.

Christina egyébként ennél hasznosabbá is tudja tenni magát, ha akarja. A napokban debütált például a The Voice című televíziós tehetségkutató zsűritagjaként, ahol végre azt csinálja, amihez ért: énekel, illetve énekeseket értékel.

Ezt is szeretjük