Mindenki rajta röhögött! A 35 éves színész elképesztő dolgot művelt a műsor felvételén!

Chris Pratt nevetséges dolgot tett.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A galaxis őrzői sztárja, a 35 éves Chris Pratt szerda este vendégeskedett a Late Late Show-ban, ahol legújabb filmje, a Jurassic World volt a téma.

Az interjún ott volt a mozifilm másik szereplője, a 34 éves Bryce Dallas Howard színésznő is.

Magassarkúban futott a stúdióban

A beszélgetés során kitértek rá, hogy a filmben rengeteg olyan jelenet van, amiben a szereplőknek futniuk kell a közeledő veszély elől, ráadásul Bryce-nak mindezt többnyire magassarkúban kellett megoldania.

A színésznő a forgatások végére nagyon belejött, gyorsan és esés nélkül tud nekiiramodni a legvadabb tűsarkú cipőkben is.

- Komolyan mondom, úgy edzettem a magassarkús futásra, mint más az olimpiára - mondta Bryce a műsorban.

- Nemcsak szilárd talajon kellett futnia, hanem a hawaii dzsungelben a mocsáron át is, olyan volt, mint egy rohamosztagos - tette hozzá Pratt.

Az esti show műsorvezetője, James Corden Chris Prattnek is szerette volna megadni a lehetőséget, ezért szerzett egy tűzpiros magassarkút a sztárnak, és megkérte, fusson benne egy kört.

A színész belement, a rövidke jelenettel pedig úgy megnevetette a stúdió vendégeit, hogy olyan is akadt, aki a könnyeit törölte. Nézd meg a videót!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük