Emlékszel rá? Chris O’Donnell még mindig őrjítően jóképű
Chris O’Donnell lesz a főszereplője a TV2-n ma induló új sorozatnak, az NCIS: Los Angelesnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik emlékeznek még az Egy asszony illata című filmre, azoknak bizonyára rémlik az a szemtelenül jóképű, ártatlan-kölykös arcú fiatalember, aki felbukkant a főszereplő Al Pacino mellett. Nos, ő volt Chris ODonnell, majd húsz évvel ezelőtt - ám ez egy cseppet sem jelenti azt, hogy azóta hátrányára változott volna, sőt!

Az idén negyvenéves színész ugyanis szexibb és férfiasabb, mint valaha, izmain pedig úgy feszül a póló, hogy attól minden nő elveszíti a fejét. Elég csak elnézni a sztárról készült legfrissebb fotókat, melyek új sorozata, az NCIS: Los Angeles forgatásán készültek.

Mától látható nálunk is

A TV2 műsorán a mai napon debütáló szériában ODonnell alakítja a szívtipró G. Callen ügynököt, akinek feltett szándéka, hogy a bűnök városát megszabadítsa a gonosztevőktől. Segítségére van egyebek közt a zenészből színésszé avanzsált L.L. Cool J., aki szintén látványos izmokat gyúrt magára szerepe kedvéért.

Elnézve ODonnell csábos külsejét és igézően kék szemeit, bizonyára nem egy magyar hölgyrajongót tud majd a televízió elé láncolni péntekenként. Ám a nők nagy bánatára az 1970-es születésű sármőr már foglalt. Még 1997-ben vette el középiskolai szerelmét, Caroline Fentresst, aki egyébként tanárnőként dolgozik.

A házasságból ráadásul már öt gyerkőcük született - bár a színész szerint az ötödik kislány a véletlennek volt köszönhető.

Két lány, három fiú

- Az az igazság, hogy mindig öt gyereket akartam, de amikor megszületett a negyedik, mégis úgy gondoltam, hogy oké, ennyi már elég. Aztán egyszer csak kiderült, hogy jön az ötödik! Addig azt hittük, mindent jól kitaláltunk a feleségemmel, és tessék, úgy látszik, valamit félreértett - viccelődött a sztár, aki természetesen egyáltalán nem bánja, hogy a most kétéves kislány, Maeve is a család része lett.

- Öt gyerekünk van, és állítom, hogy ennél boldogabbak nem is lehetnénk, Maeve olyan édes kiscsaj, hogy meg kell zabálni - árulta el a Michigan Avenue magazinnak.

A kis szöszin kívül még van egy lányuk, Lily Anne, aki tízéves, valamint három fiuk: Christopher Eugene kilenc-, Charles McHugh hat-, Finley pedig hároméves.
Ezt is szeretjük