27 évvel fiatalabb nőt vesz el Chris Noth
Már van egy gyerekük
A Szex és New York Mr. Bigje, Chris Noth döntött, feleségül veszi régi barátnőjét, aki feleannyi idős, mint ő.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nők millióinak szívét dobogtatta meg a Szex és New Yorkban Chris Noth, aki Mr. Biget formálta meg a nagy népszerűségnek örvendő sorozatban és az egész estés mozifilmben. 


A sármos szívtipró azonban korántsem olyan nőcsábász a való életben, mint a vásznon, sőt, sokkal inkább az ellenkezője - hűséges és szerető társ.

Az 54 éves amerikai színész a közelmúltban hozta meg az örömteli döntést: eljegyezte kedvesét, Tara Lynn Wilsont, adta hírül az Entertainment Tonight Canada.

Noth a vasárnapi nap folyamán Londonban jelentette be a hírt egy interjúban, amit a Once Upon a Tea Cup teaházban adott, melyben Wilson szülei résztulajdonosok.

Már van egy közös gyermekük

Wilson és Noth kapcsolata nem nevezhető éppen szokványosnak, egyrészt mert Tara 27 éves, vagyis éppen 27 évvel fiatalabb vőlegényénél, arról nem is beszélve, hogy már 2008 januárjában megszületett gyermekük, Orion Christopher.

A pár mellesleg Noth New York-i bárjában, a The Cutting Roomban ismerkedett meg, amelynek 1999 óta tulajdonosa.

Mellesleg Noth nem szívesen teregeti ki magánélete részleteit: például szeptember közepén a brit lapok már beszámoltak eljegyzésükről, ám a színész akkor ezt cáfolta.

A majdani esküvőről egyelőre nem érkeztek hivatalos hírek, ahogyan Noth szóvivője sem reagált a kérdésekre.Chris Noth pályafutásának legnagyobb sikerét két sorozat, az Esküdt ellenségek és a korábban már említett Szex és New York jelenti, a sztárról azonban kevesen tudják, hogy tehetséges költő is. Habár túl van ötvenedik életévén, eddig még egyetlen alkalommal sem állt az oltár elé.
Ezt is szeretjük