Duci színész volt - Az egyik legszexibb hollywoodi sztár lett belőle
Férfi sztárok, akik rengeteget változtak az előnyükre.

chris-pratt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte alig akad olyan híresség, akinek ne változna a külseje az évek múlásával, persze vannak kivételek, ilyen például Keanu Reeves vagy Paul Rudd, akiket Hollywood kortalan, nem öregedő sztárjai közé sorolnak. A legtöbben mégis óriási átalakuláson esnek át, a Galaxis őrzői és a Jurassic World-filmek sztárja, Chris Pratt is ebbe a kategóriába tartozik.

Férfi sztárok döbbenetes átalakulása

A népszerű színész még átlagos testalkattal rendelkezett, amikor megkezdte színészi karrierjét, ám az évek során egyre inkább kikerekedett. A végén már 130 kilót mutatott a mérleg, először a Pénzcsináló című film miatt fogyott le, majd visszahízott, kapott egy újabb szerepet, ami miatt ismét formába kellett hoznia magát, ez volt a Zero Dark Thirty. Amikor megjelent 2012-ben a film a mozikban, akkor pont erősebb volt az alkata, ekkor jött a végső elhatározás, hogy most már tényleg életmódot vált, és sosem hízik meg újra.

- Impotens, fáradt és depressziós voltam. Nagyon komoly egészségügyi gondjaim voltak, amik kihatottak az életemre. Rossz volt a szívemnek, a bőrömnek, a szervezetemnek, a lelkemnek - vallotta be 2015-ben a Men's Health lapnak.

Nem Chris Pratt az egyetlen olyan férfi híresség, aki az előnyére változott, képes összeállításunkban olyan férfi sztárokat mutatunk, akik sokkal sármosabbak most, mint fiatalabb korukban.

Ezt is szeretjük