Tönkretette a plasztika Olivia Newton-John lányát - 31 évesen így néz ki Chloe
Chloe Lattanzi először szólalt meg elszúrt műtéteiről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olivia Newton-John lánya, Chloe Lattanzi nagyon fiatalon kezdte a plasztikáztatást: mindössze 18 éves volt, amikor először kés alá feküdt, hogy növeljen néhány számot a kebelméretén. Azóta képtelen leállni: még csak 31 éves, de már az arcát, a száját, az orrát is megcsináltatta - sőt, egyesek szerint még egy-egy bordáját is kivetette, hogy igazán karcsú dereka lehessen. Most először, a Woman's Day magazinnak beszélt arról, hogy mennyire bánja, hogy elkezdte a plasztikáztatást:

- Az első műtét borzasztóan sikerült. Pocsékul festettek a melleim, ezért néhány éve ismét kés alá kellett feküdnöm. Szerencsére azóta megcsinálták, és már szeretem a testem. Anya is támogat, mert tudja, mennyire rosszul éreztem magam a félresikerült cicim miatt. Várnom kellett volna - nyilatkozta.

Habár Chloe már elégedett magával, sok követője szerint nem kellene folyton kés alá feküdnie, mert sokkal bájosabb volt természetes vonásaival, mint most: feltöltött szájjal és műcicikkel.

Sztárok elszúrt plasztikai műtétei

De nem ő az egyetlen, aki változtatni akart természetes vonásain - nézd meg azokat a sztárokat, akiket teljesen tönkretettek a plasztikai műtétek!

Ezt is szeretjük